Ha a futár ma hozta volna a csomagot, de nem tudta senki átvenni, akkor másnap hozzák ki újra?
Milyen futár?
Nekem GLSel volt ilyen "ügyem". A futárral megbeszéltem, hogy másnap jöhet. De biztos van csomagszámod, hívd fel az ügyfélszolgálatot és beszéld meg. Meg GLS-nél van olyan opció, hogy csomagszámmal a neten tudsz variálni a kézbesítésen-nem tudom más cégeknél van-e ilyesmi
Ez Sprinter futárszolgálat. Sajnos helyettes futár volt, így hiába beszéltem vele, holnap nem ő lesz erre. (Ezért is nem tudtam átvenni, mert nem az évek alatt megszokott időpontban jött, mikor itthon tud valaki lenni), de a hét további részében megoldható. De egyébként megoldottam, felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták a következő munkanap kihozzák újra.
Tudom, hogy van a GLS-nél meg a DPD-nél is ez a módosítási lehetőség, de sajna itt nincs, vagy a cég nem rendelte meg tőlük, mert ez elvileg feláras szolgáltatás, ez az időpont meg címmódosítós dolog, de nekem csak annyi jön tőlük minden reggel, hogy a mai napon ekkor és akkor kézbesítjük a csomagját, nincs ilyen előzetes értesítés meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!