Szeretnék befektetni, de hogyan?
Olyan ez, mintha keresnél valakit, aki dugja a feleségedet, hisz “te nem értesz hozzá”.
Ekkora tőkével sok mindent lehet kezdeni, érdemes is, egyetlen dolgot nem érdemes, állampapírt venni. Az egy egészséges portfólióban kb. egyilliárdos tőke esetén választható opció.
De nyilván te tudod mit csinálsz, hisz a te pénzed...
Nincs feleségem, én vagyok az asszony 😁
De most érted, burkolni sem állnék neki holnap, hiába néznék youtube-videókat róla.
Daytrading nem nekem való, sokat dolgozom, nem tudnék készenlétben lenni, azonnal reagálni ha a piac úgy kívánja.
Ott a crypto, de ott is gyanítom, hogy nem árt gyorsan reagálni, na meg az nekem totál kínai. Annyit tudok kb róla, hogy létezik meg néhány alapfogalommal tisztában vagyok, de a pénzem elbuknám gyorsan, szerintem. Feltehetném sportfogadásra is ennyi erővel kb egy 1,5 oddsra.
Ezért gondoltam egy bróker cégre, de írtátok, hogy ennyi pénzt nem tudnak komolyan venni.
Szóval nem nagyon látok számomra jobb megoldást jelenleg az állampapírnál.
TBSZ még esetleg, de ahhoz is több pénz kellene. Lehet majd később, ha lesz nagyobb összeg rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!