Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan szoktatok szerszámokat...

Honnan szoktatok szerszámokat rendelni? Hol éri meg?

Figyelt kérdés

Lenne egy pár dologra szükségem,és néhányan azt mondták hogy meg ne vegyem boltba 26 ezerért,ha netről megkapom 10-ért.

Viszont szeretném ha a célnak megfelelnének.

Ennyi a minimum elvárásom,illetve hogy 1-2-3 évig jó legyen.

Ez bőven elég.

2023. aug. 21. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
14%

Attól függ mit.

Nem hinném, hogy interneten 10e Ft-ért ugyanazt a minőséget megkapod, mint boltban 26e Ft-ért.

Nekem egyébként egyszerűbb elballagni egy boltba, mint lesni a futárt egész álló nap.

2023. aug. 21. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Én ahol épp legjobb árban és minőségben találok.

Tesco, Lidl, Auchanba is vásároltam, teljesen jók azok. Interneten Emagról javarészt, de volt hogy lumeneten is vettem pár csavarhúzót meg fogót, kovacsautóról is ha jól emlékszem. Gebotools, elefántszerszám sem volt rossz.

Szerszamkell.hu-n is vannak jó dolgok, de maga a webshop egy kalap fos. Ha több mindent rendelek és egy nincs raktáron akkor ülnek 2-3 hétig és törlik a teljes megrendelést hogy nem tudják beszerezni az egyik tételt, így azok is kiesnek amik raktáron vannak és kitudnák küldeni, és olyankor újra meg kell rendeljem, és volt hogy már azt sem tudták elküldeni ami korábban volt nekik készleten. Egyszer felhívtam őket megkérdezni hogy ezt miért kellett, de az úr akivel beszéltem annyit mondott hogy Ő ezt nem tudja. Róluk ennyit, onnan ne rendelj.

2023. aug. 21. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Legtöbbször a Zákány szerszám áruház a legolcsóbb az utóbbi évek tapasztalatai alapján. Nézz ki egy szerszámot, olvass róla véleményeket, aztán ha megvan a típus, akkor az Árukereső többnyire kiadja a legolcsóbb lehetőséget. Igaz én szerszámgépeket szoktam. Sokszor az olcsóbb, rosszabb minőségű szerszám lesz a drágább. Nem mindegy, hogy mire használod. Ráadásul aki barkácsol, az nem csak adott ideig (pl felújítás) teszi ezt. Ha rövid időre kell, akkor kölcsönzés is jó lehetőség. Mert tény, hogy egy normális gép nem olcsó. Otthoni barkácsolásra a Lidl parkside gépei is egész jók. Illetve mindig van olyan, akinek a kétforintos flexe vagy akármije már 70 éve jól működik, de ehhez szerencse kell inkább, nehéz beleválasztani a tengernyi noname gép közül egy egy használhatóba. Ez saját vélemény, de én gyakran használom amik vannak, ezért elsősorban DeWalt-ot veszek, ha tudom, hogy nem egy hétvégére kell.
2023. aug. 21. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Az 1-3 év nem értelmezhető. Milyen gyakran akarod használni? Milyen munkákra?
2023. aug. 21. 17:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Villanyszerelés munkákra.

Egy normális blankoló,ami nem vág bele az érbe.

Amíg még a hülye is tud használni.

Érzéssel is lehet csinálni,de nekem erre nincs időm.

Van egy jó blankolóm,de unom már.

Műanyag,rúd alakú.

Meg vannak írva hogy 1.0 meg 1.5 meg 4.0 és stb.

Az erek blankolására jó.

De a kábel külső szigetelésére nem a legjobb,leggyorsabb.

Az éle is kiment már.

Régi.

Jokari(az amit rátszel,körbe pörgeted hogy vágja körbe,majd végighúzod rajta hosszába hogy hosszába is vágja el) az jó lenne,de nem minden gyártó ugyanolyan vastagságú szigetelést csinál.

Egyszerű megsérteni az ereket.

Nem mellesleg 2 van,az egyiket MT másikat MBCU-hoz használom.

Pl az MT-be piszkosul könnyű belevágni vele.

Állítgatja a franc.

Meg mire beállítom addigra tönkretettem egy csomó értékes anyagot.

Egy érvéghüvely sajtoló fogó még,amivel rá tudom nyomni a vezetékre az érvéget.

Egy csavarhúzó,amin tudok állítani nyomatékot hogy ne húzzam túl a csavart.

Egy csavarhúzó készlet (1000V-ig szigetelt) amiben van sok csavarhúzó nem csak az alapok.

Kellene jó hosszú nyelű is,amivel több erőt tudok kifejteni.

Nem mindig csak villanyt szerelek,gyakran ütközök olyan csavarokba amiket nehéz kitekerni.

Egy csőrösfogó vagy kettő.

Egy sima,egy olyan aminek hajlított a vége.

2023. aug. 21. 20:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Hirtelen ezek jutottak eszembe per pill
2023. aug. 21. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!