Interneten melyik oldalról érdemes rendelni barkács szerszámokat?
Sziasztok érdeklődnék , hogy interneten melyik web ről érdemes rendelni barkács szerszámokat otthoni kis műhelybe ami minőségben legalább közép kategória és nem is drága ?
Eddig amit találtam viszony lány jó árakon a szerszám kell.hu oldalt
Ti melyiket ajánljátok ??
Köszönöm előre is a segítőkész válaszokat szép napot mindenkinek !!!!!
A kiválasztott terméket megmutatja, hogy az együttműködő oldalakon mennyiért árulják. Illetve a bolt és a termék értékelését is megtudod nézni.
milyen barkács szerszámok?
Extol, Yato, Stanley?
fémipari, faipari?
AKMÉ(szerszamoutlet)
vannak a fenti barkács cuccok, és vannak jó áron profik
én eddig itt találtam bármit legolcsóbban
szerszamX :D
onnan rendelem a Kawasaki fúrót, meg a sarokcsiszolót, és beteszem a Ninja mellé a garázsba
Villás , rácsni, csillag , kulcsok
Csavar húzok
Hajtó karok
Dugó kulcs fejek
Fogók
Torx inbusz készletek
Ezekre lenne szükségem legalább közép kategóriában és nem horror áron !!!
AKMÉ kft
a márka amit keresel pedig a KingTony, Knipex, Wera
talán még Fortum, és Stanley-től szigorúan a Fatmax
A www.arukereso.hu vagy a www.argep.hu oldalakon érdemes megkeresni egy-egy adott konkrét szerszámot, hogy melyik üzlet, bolt adja a legolcsóbban.
Szerszám vásárláskor az alábbi 3 üzlet jön nálam számításba:
A szerszamok-webaruhaz-nál állandóan vannak King Tony szerszám akciók. A jofogas.hu oldalon is árulnak jó áron Beta szerszámokat. A Berner-es szerszámok is jó minőségűek általában. Amire érdemes figyelni az az, hogy a mai dugókulcs készletekben a hosszú toldószár és a T-szár egy. Ez nagyon nem jó. Pl.: autószerelésnél egy mélyen ülő gyújtógyertyát már ezzel a készlettel nem lehet szerelni.
Emag.hu oldalon lehet kapni Toptul szerszámokat. Azok is aránylag jó, közepes minőségűek (kb. mint a King szerszámok vagy azoktól is jobbak). Van egy pár dolgom belőlük.
Piaci, olcsóbb szerszámok közül a Yokito is aránylag jónak mondható. Japánnak mondott, de valami ismeretlen gyártó terméke lehet....de jó minőség ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!