Fémmegmunkálással foglalkozók. Van itt olyan aki tud rendelni a FRAISA szerszámokat?
Figyelt kérdés
Szármaró kellene, de engem a webshop nem enged be valamiért..2020. júl. 20. 18:24
1/3 anonim válasza:
Cégként kell regisztrálni, szerintem magánszemély nem rendelhet.
2/3 anonim válasza:
Ha nincs valami különös ok, hogy pont Farisa maró kell, szerintem hanyagold. Én legalábbis egyáltalán nem szeretek a márkával dolgozni. Jó drága és annyira meg messze nem jó. Szinte mindig lehet jóval kedvezőbb alternatívát találni.
Ettől függetlenül ha nagyon életbevágó, tudok venni, írjál üzenetet ha kell valami. Azt nem ígérem hogy gyorsan meglesz.
3/3 anonim válasza:
Sárospatak Vásárhelyi Pál u 3 tel.:+36 47 511 217 itt érdeklődj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!