Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudnék hitel nélkül ~5...

Hogy tudnék hitel nélkül ~5 millió forintot összeszedni rövid idő alatt?

Figyelt kérdés

Most jövök haza Baselből, 10 évig éltem kint. Félreraktam lakásra fr-t átválta kb. 40 millió forintot, ha jól számoltam.

Lakást akarok venni Budapesten, de kellene még egy 5-10 millió forint, ami az igényeimet kielégítené. Mivel munkanélküli leszek otthon így a hitel nem játszik, mert nem vagyok hitelképes sem.

Egyetlen járható út a munkavállalás és azt követően hitel?

2023. aug. 20. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40 millióval a zsebedben azért kuurvajó helyzetben vagy ám. És mit tervezel itthon lakásvásárlást követően, mit tervezel melózni?
2023. aug. 20. 23:58
 12/17 anonim ***** válasza:

A kérdésed több sebből is vérzik. Van tehát egy svájci munkád, mondjuk 1 milliót keresel havonta (amiből félre tudtál tenni évek alatt 40 milliót). Azt le akarod cserélni egy hazai munkanélküliségre, vagy mondjuk nettó 300 ezerre.

Úgy, hogy nem elégszel meg egy olyan lakással, amire pénzed van, hanem 10 milliós hitelre van szükséged. Mégis miből fizetnéd a 10 milliós hitel törlesztőit? Az itthoni álláskeresési támogatásból? És mivel eteted a svájci életszínvonalhoz szoktatott bendődet? 😂

2023. aug. 21. 09:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Keress egy macát, akinek szintén van 40 millió megtakarítása és vegyetek együtt lakást.
2023. aug. 21. 09:17
 14/17 anonim ***** válasza:

"Olyan személynek állampapírt javasolni, aki elmenekült 10 évre az országból.. :-)))"

Jelenleg meg hazamenekülsz. Logikus. 😂

40 millió forinttal és 15%-os kamattal évi 6 millió Ft ingyen pénzről mondasz le. Két év alatt 12 millióról. A lakások ára közel sem növekszik ennyivel évente Budapesten. Tehát jelenleg a legegyszerűbb ingyen pénz az állampapír. Érteni sem kell hozzá, csak be kell rakni.

Persze javasolhatnám a tőzsdét is, de ha már számodra az állampapír is kockázatos, akkor felesleges...

2023. aug. 21. 10:37
 15/17 anonim ***** válasza:

"Hogy tudnék hitel nélkül ~5 millió forintot összeszedni rövid idő alatt?"

Mennyire rövid idő alatt?

2023. aug. 21. 11:11
 16/17 anonim ***** válasza:
10 év alatt összespóroltál 40 milliót, közben gondolom élned is kellett scájcban meg voltak egyéb kiadásaid. Itthon még mamahotelben se tudnak sokan ennyit spórolni 10 év alatt..... szerintem maradj Svájcban.
2023. aug. 21. 20:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés. Ha valaki elmenekül az országból nyugatra, majd ott félre rak 40 milliót a jólétben, majd haza akar menekülni onnan, mert szerinte túl drága az élet. :D

Tudom milyen fizetések vannak Svájcban, cimborám kint melózik, 4 ezer CHF-et keres havonta egyszerű fémipari melósként. Bolond lenne hazajönni, hogy itthon ugyanannyit gürizzen negyedannyi fizetésért.

Te meg haza akarsz jönni a 40 millióddal, de 50 milliós lakást akarsz venni.

Volt már egy ugyanilyen kérdésed, majd megkeresem, ott a Bázeli dolgot elhallgattad, csak azt szajkóztad, hogy hogyan szerezz 10 millió hitelt a 40 milliód mellé, mert 50 milliós lakást akarsz venni Győrben. Most már Pesten akarsz.

Mesélj még! :D

2023. aug. 21. 23:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!