Hogy tudnék hitel nélkül ~5 millió forintot összeszedni rövid idő alatt?
Most jövök haza Baselből, 10 évig éltem kint. Félreraktam lakásra fr-t átválta kb. 40 millió forintot, ha jól számoltam.
Lakást akarok venni Budapesten, de kellene még egy 5-10 millió forint, ami az igényeimet kielégítené. Mivel munkanélküli leszek otthon így a hitel nem játszik, mert nem vagyok hitelképes sem.
Egyetlen járható út a munkavállalás és azt követően hitel?
Már nem akarok tovább kint élni. A céget felszámolják ahol dolgoztam, meg elég is volt Svájcból, az elmúlt 2-3 évben rohadt drága már itt élni.
Nem volt jól megfogalmazva a kérdés, valami ilyenre gondoltam, hogy jelzálog vagy egyéb opció.
Elgondolkodsz olcsóbb vidéki ingatlanok vételén pl., nyereségtermelési szándékkal. Mindig van, akinek kell a pénz és szabadulna pl. egy örökölt ingatlantól minél hamarabb és ezért nagy kedvezményeket ad az árból.
Másik lehetőség a tőzsde.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!