Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Máshol is van probléma a...

Máshol is van probléma a munkaidő vs. hivatalos ügyek intézésével?

Figyelt kérdés
Kis cégnél vagyok, 08:00-16:30 a munkaidő. Sajnos ha valamit intéznem kell, akkor el kell előbb mennem, és most erre több példa is volt. Viszont ma reggel az ügyvezetőnk szépen megkért engem és a 2 másik kollégát, hogy próbáljuk minimálisra redukálni ezt az "2-kor vagy 3-kor le kell lépnem ezért meg azért" dolgot. Nálatok is van ebből probléma?

2023. aug. 17. 08:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
35%

Pl a gyerekemnek kellett számlát nyitnom. Felhívtam telón a bankot, közlik, keressem fel a bankot személyesen. Oké, bementünk ketten a kisfiammal. Ott közölték, hogy ez nem megy ilyen gyorsan, regisztrálni kell neten, majd időpontot kérni és úgy menjünk vissza.

Visszamentünk. Ja, hát a gyerek még nem töltötte be a 14 et, jöjjünk vissza máskor, újabb időpont.

És ezt a hercehurcát nem tudták volna elmondani telefonos ügyfélszolgálaton?

3* mentünk bankba.

És képzeljétek gyerekek, az a szörnyű, hogy én legalább ráérek, + van még egy gyerekem, és ez csak egy banki ügyintézés, de minden mást is, orvos, iskola stb, főállásba lehetne csinálni.

Jelenleg nem dolgozom, azért volt rá időm, amúgy nem lett volna. Valahol nekem felháborító hogy mennyit dolgoznak a nők, plussz gyerekek háztartás. Törvényileg szabályoznám hogy ugyanennyi bérért 4 órában dolgozhassanak az anyukák, nők.

2023. aug. 17. 15:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
20-as, azért állandó mert van kb. 12 ilyen ügyem :D Tologatom egymás után őket és igen időnként "balf*sz" vagyok mert kapkodni kell, és plusz munkát okozok magamnak. Ezen kívül nem ártana néha bevásárolni vagy rendbe tenni a lakást is, a napi 8-10-12 óra munka MELLETT. A munka mellett ami eleve arra van kihegyezve hogy egy k...tt cellában se legyen fals adat a 10 000 soros excel táblában. Tudod kinek van emellett kedve onlájnügyintézni. Vagy ha lenne jó hogy elcseszem-sokáig tart néha. Munka mellett és nem közben vagy helyett! De ismétlem, minden elismerésem azoké akik ezeket 5 perc alatt kávészünetben online hiba nélkül lezongorázzák. Ha lesz pénzem eskü ilyen embert választok személyi asszisztensnek 😅
2023. aug. 17. 15:31
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
21 nagy segítség egy nagymama (ha van a közelben és egészséges), kvázi anyámat foglalkoztatom, az ügyem 10%-át fixen ő viszi. Nekem még ég a pofám mert 3 éve ígérem neki hogy segítek ebben vagy abban. Mondjuk legalább őt az állam fizeti jóféle nyugdíjjal. Van aki azt se kap...
2023. aug. 17. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!