Máshol is van probléma a munkaidő vs. hivatalos ügyek intézésével?
Pl a gyerekemnek kellett számlát nyitnom. Felhívtam telón a bankot, közlik, keressem fel a bankot személyesen. Oké, bementünk ketten a kisfiammal. Ott közölték, hogy ez nem megy ilyen gyorsan, regisztrálni kell neten, majd időpontot kérni és úgy menjünk vissza.
Visszamentünk. Ja, hát a gyerek még nem töltötte be a 14 et, jöjjünk vissza máskor, újabb időpont.
És ezt a hercehurcát nem tudták volna elmondani telefonos ügyfélszolgálaton?
3* mentünk bankba.
És képzeljétek gyerekek, az a szörnyű, hogy én legalább ráérek, + van még egy gyerekem, és ez csak egy banki ügyintézés, de minden mást is, orvos, iskola stb, főállásba lehetne csinálni.
Jelenleg nem dolgozom, azért volt rá időm, amúgy nem lett volna. Valahol nekem felháborító hogy mennyit dolgoznak a nők, plussz gyerekek háztartás. Törvényileg szabályoznám hogy ugyanennyi bérért 4 órában dolgozhassanak az anyukák, nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!