Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Effektív, megbízható adománygy...

Effektív, megbízható adománygyűjtő oldalt magánszemélyek részére?

Figyelt kérdés

A Google nem a barátom, Facebookot nem használok, viszont sürgősen szükségem lenne egy ilyen lehetőségre.

Kérlek ne bántsatok, nagyon rossz helyzetben vagyok.

Ha valaki tud hasznos tanácsot adni, megtenné hogy ír egy üzenetet?

Nagyon nagy gondban vagyok, nincs senkim, így nem maradt más opcióm, már mindent megtettem.

Köszönöm előre is ha tudtok segíteni információval!

2023. aug. 16. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én bemennék egy könyvtárba és beregisztrálnék fb-re plusz cloud-ról (ha elérhető) megosztanám a grafikáimat. Aztán indulhat a gyűjtés. Ennyi csak belefér ha valóban csóró vagy nem?

Egyébként a kéregetés is lehet opció, nem kell azt olyan pofátlanul csinálni. Sajnos nekem is többször megfordult már a fejemben.

2023. aug. 17. 12:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Végülis ez is egy opció, főleg ha készítek "kereskedelmi" oldalt, amit követni lehet.

A kéregetés alatt mit értesz?

2023. aug. 17. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Odamenni 1-2 normálisabb emberhez vasútállomáson vagy egyéb forgalmas helyen és kérni 10-20 Ft-okat utazáshoz. Ha nagyon becsületes akarsz lenni jegyet is vehetsz/vetethetsz magadnak, aztán majd visszaváltod (ha van még ilyen opció. Lehet hogy már csak az online jegyekre vonatkozik.)

Esetleg boltok környékén is próbalkozhatsz. Én lehet hogy ott is egyenesen élelmiszert vetetnék magamnak vagy utána rögtön bemennék vásárolni.

Ami még eszembe jutott az az üresüvegek gyűjtése. Egyre kevesebb, de azért van.

Érdemes végignézni minden jegy- parkoló stb automatát a környéken, nem hagyott e valaki benne aprót. Alatta is, sokan elszórják.

Szabadstrand (ha van) öltözőszekrényben de akár uszoda bejárat környék én is hátha van pénz elszórva.

Ebben a hónapban nem lesz ezekre szükségem (most gyorsan lekopogom) de én ezekkel kezdeném.

2023. aug. 17. 13:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Bár félek odamenni, és a környező városban az automaták mellett áll az összes keselyű, így arra nem sok esélyem van, de pár helyet ettől függetlenül tényleg érdemes megpróbálni, hátha van véletlenül elszórt pénzt. Sajnos nagyon sok a potyázó ott, ahova tudnék menni, így elég nagy a hátrányom, de egy próbát persze megér.
2023. aug. 17. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!