Műalkotást milyen megbízható futárszolgálattal küldenétek magánszemélynek külföldre?
Figyelt kérdés
Kaliforniába akarok küldeni egy festményt, de tanácstalan vagyok, és nem tudom hogy melyik futárszolgálat lenne képes normálisan vigyázni rá a magas árak mellett is.2021. aug. 14. 16:22
1/13 anonim válasza:
Hat ez jo kerdes, olyan kene ami van ott is itt is. A fedexrol tudok csak, de ok hiresek a rossz kezbesitesukrol. Esetleg ha olyan a festmeny akkor letudod venni a vasznat a keretrol ovatosan osszeturni es ugy elkuldeni?
2/13 A kérdező kommentje:
Sajnos ez egy akril festmény és kartonra készült.
2021. aug. 14. 17:36
3/13 anonim válasza:
Én elviszem, csak a repjegyet fizesd ki!
4/13 anonim válasza:
UPS nekem ez idáig bevált, ne feledd mellékelni a kiviteli engedélyt.
5/13 A kérdező kommentje:
Mi a fene az hogy kiviteli engedély?
2021. aug. 31. 13:27
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul fogalmaztam. Ez egy festmény amit én csináltam, és ajándékba küldöm.
2021. aug. 31. 15:20
9/13 A kérdező kommentje:
Mivel ajándékba küldöm valakinek, nem vagyok hajlandó hozzá értéket becsülni.
2021. aug. 31. 15:22
10/13 anonim válasza:
A vámeljárás szempontjából nem releváns, hogy ki festette, az értékét viszont meg kell határozni a kiviteli eljárás lefolytatásához. Ha te nem szeretnéd, kérj meg egy festmény becsüst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!