A DPD futárszolgálat mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Rendeltem netről egy telefont és a DPD fogja kiszállítani. Mennyire megbízható? A szállítás tempója milyen? Hamar ideér?
2015. máj. 5. 14:53
1/4 anonim válasza:
Nem igazán. Emailekre nem válaszolnak, nem a megadott időben jönnek, stb.
2/4 DDD97 válasza:
Borzasztóak!!
Senkinek sem ajánlom. Tényleg nem válaszolnak az e-mailekre, a telefont se veszik fel.
Aznap, a szálltás előtt 20 perccel nekem (8:40-kor) írtak egy emailt, hogy 9: és 10 között hozzák a csomagot... Mégis hogyan tudnm megoldani hogy otthon legyek??
4/4 katolic válasza:
3 hete hivogatom oket ..nem veszik fel .
irtam nekik ..de hiaba !!
Ez nem cég ,nem megbizható, nem-nem !! söt nagyon nem !!megbizható .szamomra ez egy alvilag ceg !!
Harmadszor tünik el a csomagom mit mondjak meg....!!
Kart vissza fizetni ...sem akarnak !! ki kell kerulni de nagyon messssszire !!!!!!!!
ha nem akarsz bírósághoz futni ,akkor jobb nem ismerni !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!