Futárszolgálat kihozza a csomagomat ha a suliba rendelem?
Kicsit lehet ostoba kérdés, de nem rendeltem még úgy hogy a csomagot utánvéttel, futárszolgálattal tudom csak átvenni, de most ez a helyzet állt elő. Viszont a probléma az, hogy egész nap iskolában vagyok hétköznapokon. Arra gondoltam oda rendelném a csomagot. Hogy működik ez, a futár felhív telefonon mikor érkezik? Mert ha csak bemegy az épületbe akkor kb a portást találja ott kapásból, a csomagot viszont csak nekem adhatja + fizetni is nekem kell.
Köszi nagyon ha valaki tud segíteni.
Nekem sokan telefonálnak, csak úgy, előtte 5 perccel. Egyszer valaki előtte 10 perccel és előtte 70 másodperccel is hívott, hogy itt van :D
Egyébként meg, ha csak arra a címre rendeled, akkor GPS-ben látja, hogy az egy suli és akkor kapásból hívni fog, hogy itt van. Ismerik ők az ilyet, nálunk annó sokan rendeltek a suliba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!