Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nyernétek a lottón legalább...

Ha nyernétek a lottón legalább 100 millió forintot, dolgoznátok tovább kötött, 8-tól 4-ig-5-ig tartó munkarendben, alkalmazottként?

Figyelt kérdés

2023. aug. 14. 08:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
lehet nincs, de nemetorszagban tenyleg 600 ezer netto a minimalber, pontosabban 1500 euro hehe
2023. aug. 14. 13:51
 22/26 anonim ***** válasza:
62%
100 milla a budai hegyvidéken egy közepes építési telek ára, itt nem jutsz messzire ennyiből.
2023. aug. 14. 15:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy hosszú távon ebből élj, ahhoz be kell fektetni úgy, hogy egyszer kamatozza az infláció szintjét, különben elinflálódik a tőke és 10 év múlva nem ér sokat. Plusz kamatozza azt, amiből élsz. Ha pl havi 400 ezerre van szükséged, akkor az évi közel 5 milla, azaz infláció + 5%-ot hozó biztos befektetés kell. Na ilyen nem sok van.
2023. aug. 14. 20:49
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan dolgoznék tovább, mert már csak 3 évem van hátra a nyugdíjig. Viszont ha nem csak ennyi lenne, akkor rögtön dobbantanék és olyasmibe fognék bele, amit szeretek is csinálni. Lakhatásom biztosított.

100 millióval mögöttem nyugodtabban járnék be dolgozni. Nekem ez az összeg 28 évnyi bérem.

2023. aug. 15. 07:57
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Vennék egy jobb lakást, amit később is jó áron tudok majd eladni, vagy akár rögtön egy kertes házat. A maradékot félretenném a gyerekvállalásra. A munkahelyem maradna, ami, mert nagyon szeretem csinálni. A plusz pénz igazából csak csökkentené a motivációm, hogy jobban fizető helyre váltsak. Igazából én nem szeretnék vállalkozni, jól megfizetett alkalmazott szeretnék lenni, aki minden nap 4kor leteheti a munkát, és minden hétvégéje és szabadnapja a sajátja. El tudom képzelni, hogy később másodállásban csináljak saját projekteket, de a munka felhajtása, a vállalkozás bizonytalansága egy cseppet sem vonz.
2023. aug. 15. 21:37
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
*félreérthetően fogalmaztam, jelenleg albérletben lakom, szóval az lenne a lépés, hogy vennék egy saját lakást, de mivel 100 millióból kitelik, nem a legalsó kompromisszumot keresném, hanem egy jobb fajta lakásba ruháznék be.
2023. aug. 15. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!