Ha nincs hazad, autod, akkor en helyedben azt vennem es dolgoznek tovabb, hitelmentes eletem lesz.
Azt kesz
2023. jan. 25. 16:29
4/14 A kérdező kommentje:
De ha ekkora összegből ház vásárlás lenne,akkor érdemesebb olyan települést választani ahol olcsóbb az ingatlan?
Ha már autó is lesz hozzá,azzal lehet menni messzebb is melózni.
2023. jan. 25. 16:31
5/14 anonim válasza:
Hát olyan max 100nm, újszerű házat, hőszigetelt falazattal. Faluban vagy város szélén.
Van jol fizeto allasod? Ha igen, kenyelmes eleted lesz.
2023. jan. 25. 16:34
6/14 anonim válasza:
Auto nem kell teljesen uj, lehet 2-3 eves is.
2023. jan. 25. 16:35
7/14 anonim válasza:
El kell kurvzni mindet!
2023. jan. 25. 16:37
8/14 anonim válasza:
Attól függ mennyire 100 millió feletti.
100 millióból nem veszel Budapest jobb kerületeiben normális lakást.
Amúgy meg néha elgondolkodtatóak ezek a pénzek. 100 milliót ha befektetek akkor csak az éves kamata több lenne mint amennyit munkával keresek egész évben.
2023. jan. 25. 16:40
9/14 anonim válasza:
8# de nincs garancia, hogy ez eleted vegeig igy lesz.
Ha meg nincs semmije, akkor erdemes hitelmentes eletet kezdeni
2023. jan. 25. 16:42
10/14 anonim válasza:
Biztos hogy kiköltöznék külföldre, albérletbe (nem vágyom saját házra, nem fogok állandóan szopni azzal hogy valami tönkre megy és javíthatom, állandóan korszerűsíteni, felújítani, kell a francnak). Ha Magyarországon maradok pár éven belül a 100 millával is max a seggemet törölhetem ki, ha így haladunk. Valószínűleg befektetnék különböző részvényekbe, képzésekbe, hogy több lábon álljak. Szerintem ez az az összeg amivel meg tudja csinálni a szerencséjét az ember ha ügyes, és jól fektet be, de annyira nem elég hogy felmondjunk és dorbézoljunk egész életünkben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!