Aki 2010-ben 100 millió Ft-ért vett eurót, most eladja, annak kb. 142 millió Ft-ja lenne most. Hogy lehetne ez fizikailag elképzelni?
Magyarul ha most visszaváltod az akkori, szó szerint 2010-es euróbankjegyeid forintra, van egy ingyen házad, amiért 12 évig semmit nem kellett csinálnod.
De létezik-e ilyen? Gyalog járd körbe az összes pénzváltót, míg meglesz az összes eurós bankjegy a városban, vagy van ennek valamilyen tőzsdei/egyéb módszere, amivel egyszerűbb?
A kérdés költői, hiszen 2010-ben nemhogy euróm alig volt, de forintom is kb. 40 ezer. :D
2009 óta külföldön dolgoztam 12 évig, tavly év végéig 3 ingatlanom lett belőle.
Mivel práhuzamosan bevásároltam belőlük 2014 előtt. 3,8-4,8-9 milliós vételáron. folymaostan bérbe is voltak adva 2014-től.
Felújtva most adtam el az egyiket 20 millióért,7 miliós bekerülési költsége mellett.
Így csak egyszerűbb azért, mint kp-ban váltogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!