Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vásároltam egy kanapét. Azt...

Vásároltam egy kanapét. Azt ígérték 4-5 hét mire elkészül. Letelt az öt hét és telefonáltak, hogy nincs az a szövet, menjek be válasszak másikat, de az a másik már drágább! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Fizetni már nem akarok rá, a kanapé kellene.Nem előleget fizettem, hanem az egész összeget (80. 000 Ft).A szövetet én választottam ki rá.Öt hete vendégágyon alszom!
2010. okt. 15. 08:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Mond meg,h nincs több pénzed, adják vissza az árát és kérd a panaszkönyvet. Mást nem nagyon tudsz tenni, egyébként gusztustalan amit művelnek a bútorboltokban, mi is kb 2 hónapig aludtunk szivacson:( Bár ők azzal jöttek,h a beszállító a hibás. Egy kis konyha asztalra is 3 hetet vártunk, amikor kész lett még ragadt a festéktől...
2010. okt. 15. 10:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Felajánlottak, egy szerintük színben hasonlót (rozsdabarna helyett világosbézsértek!!!!!!!!!!!), nem kellett, visszakértem a pénzem. Panaszkönyvet hagytam a francba..... de felháborító.

Azóta másik üzletben megrendeltem, és egy jó hír: ott még előleget sem k

2010. okt. 22. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!