A Telenor nevében telefonáltak - ismeretlen számról - ING bankra történő rábeszélés miatt. Mit akarnak? Nem hallgattam végig!
A Telenorban 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy nem adja ki az adatokat, de ezek mikor 70-es számot hívnak, akkor a Vodafontól vannak, ha 30-ast, akkor a T-Mobiltől, így csinálják.
Az a valószínűbb, hogy te magad adtad meg az adataid valamilyen nyereményjátékra, ingyen sms-küldő oldalra, netán a mobilpontra regisztrálva, utóbbira hivatkozva mostanában is hívogatnak rejtett számról biztosítók, miegyebek, bár 2009 novemberben töröltettem a regisztrációmat oda, így az adataimat se használhatnák fel azóta.
Ismeretlen számról hív pld. az AB-Aegon is, ha regiztél valamelyik játékukba, de itt a Telenor válasza a Facebookon:
Telenor Hungary ezt írta: "Szia Az ING pénzügyi tanácsadói ingyenes pénzügyi tanácsadás keretében keresik fel a Ügyfeleket. Ezen személyes találkozók alkalmával felvilágosítást adnak a kedvezményes Mobil Internet lehetőségekről is. Ilyen megállapodásunk van az ING-vel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!