A Telenor nevében telefonáltak - ismeretlen számról - ING bankra történő rábeszélés miatt. Mit akarnak? Nem hallgattam végig!
Sziasztok!
Én éppenséggel pont ott dolgozom, vagyis ezzel foglalkozom, én is hívogatok ügyfeleket és biztosíthatlak titeket arról, hogy úgy van, ahogy a telefonban mondják, nem jár semmivel sem. Sőt, már sok pozitív visszajelzést is kaptunk azoktól, akik részt vettek ebben.
Jó lenne, ha nem írnátok össze-vissza negatív véleményeket anélkül, hogy tudnátok mirő is beszéltek.
Köszönöm!
Nekem elakarták kérni a címem, kösz inkább nem!
Ezen pedig ne csodálkozz, hogy a véleményük. Engem annó 3 éve megkeresett egy nő, hogy angolból tanítana, mondtam hívjon hétfőn, mert a 7 végén nem érek rá, erre felhívnak szombaton, mindegy gondoltam. Elmondták, hogy Monoron lenne ez a lehetőség a volt sulimba, angol kurzus, havi 6000ft. Mondtam, hívjanak majd meggondolom. Na hívtak is 2 nap múlva, a nő szinte erőszakoskodott, hogy szeretne kijönni a lakáshoz, és havi 40.000ft lett a 6000ft-ből és Monorból Veszprém lett. Szépen probáltam megmagyarázni, hogy nincs pénzem, a válság kellős közepe van és bizony örülök hogy munkát találtam (mázli!), na csak erősködött, hogy ő bizony kijönne. megmondtam, hogy van 2 kiskorú testvérem, akiknek segíteni kell a tanulásba, mosogatni, takarítani, udvart kell rendezni, na beszőlt a drága hölgy, hogy nem a testvéreimre kell vigyázni, hanem csajoznom kell, na nekem se kellett több! Elküldtem a k. anyába a nőt, többet nem hívott!
Egy másik alkalommal a vezetékes telefonon hívtak, hogy lenne számításteknikai kurzus, lekoptattam a csajt. este csörög a telefon, anyám felveszi, fürdök, anyám is lekoptatta a csajt, majd a telefonba üvöltözött, hogy én mekkora szemét állat vagyok, mert megigértem, hogy a 100000ft forintos kurzusra elmegyek.... fasza mi?
Ne dőljetek be, ha valaki akar valamit az nem erőltet semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!