A bevétel mekkora részét érdemes maximum egy telefonra költeni?
Autónál szokták mondani hogy max 3-6 havi fizetésel megegyező áru autót érdemes venni fölötte már nem engedhetik meg magának az illető.
Telefon esetén mit gondoltok mennyi a maximum?
0
Céges telefon és előfizetés szükséges helyette.
Én telefont átlagosan 5 évre veszek, így mindig megveszem az akkori épp legjobbat.
Most egy iPhone 13-at használok (iPhone 7 volt előtte, amit 2017-ben vettem, jelenleg is megvan, azt használom céges telefonként), ezt tavaly vettem, a következő években nem tervezek telefoncserét.
Jelenleg a telefonom drágább, mint az autóm. Ám, az autó pontosan olyan, amilyen célra használom.
A bevételem szerint lehetne sokkal-sokkal drágább, akár új, szalon-autóm is. Jelenleg nem kell, mindent céllal, okkal veszek, nem divatból.
Ezt mindenki döntse el saját maga, hogy mennyit ér meg neki egy okostelefon.
Én pl.. 100 ezer ft többet nem költenék telefonra. Ha kibírja 2-3 évet, akkor már megérte, szerintem. Havi lebontásokkal nem szoktam foglalkozni.
4
Nem mindenki keress egyformán ezért nem konkrét összeget szoktak mondani hanem x havi bevételt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!