Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A bevétel mekkora részét...

A bevétel mekkora részét érdemes maximum egy telefonra költeni?

Figyelt kérdés

Autónál szokták mondani hogy max 3-6 havi fizetésel megegyező áru autót érdemes venni fölötte már nem engedhetik meg magának az illető.

Telefon esetén mit gondoltok mennyi a maximum?

2023. aug. 2. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
17%

0

Céges telefon és előfizetés szükséges helyette.

2023. aug. 2. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Félhavi kb. De nem mindegy mennyit tudsz félrerakni a fizetésedből.
2023. aug. 2. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
45%

Én telefont átlagosan 5 évre veszek, így mindig megveszem az akkori épp legjobbat.

Most egy iPhone 13-at használok (iPhone 7 volt előtte, amit 2017-ben vettem, jelenleg is megvan, azt használom céges telefonként), ezt tavaly vettem, a következő években nem tervezek telefoncserét.

Jelenleg a telefonom drágább, mint az autóm. Ám, az autó pontosan olyan, amilyen célra használom.

A bevételem szerint lehetne sokkal-sokkal drágább, akár új, szalon-autóm is. Jelenleg nem kell, mindent céllal, okkal veszek, nem divatból.

2023. aug. 2. 13:01
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

Ezt mindenki döntse el saját maga, hogy mennyit ér meg neki egy okostelefon.

Én pl.. 100 ezer ft többet nem költenék telefonra. Ha kibírja 2-3 évet, akkor már megérte, szerintem. Havi lebontásokkal nem szoktam foglalkozni.

2023. aug. 2. 20:32
 5/5 A kérdező kommentje:

4

Nem mindenki keress egyformán ezért nem konkrét összeget szoktak mondani hanem x havi bevételt

2023. aug. 3. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!