Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel keres pénzt a Jószakipon...

Mivel keres pénzt a Jószakiponthu?

Figyelt kérdés
Mi generálja neki a bevételt?

#bevétel #pénz #Jószakiponthu
2023. júl. 31. 00:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A szakiknak elő kell fizetni hogy megbízást kapjanak. Én is próbálkozok rajta 100km es sugárban. 3 ágazatban, de még nem találtam semmit. Havi 5600 Ft a 100 km es sugár.
jan. 9. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Méh mindig sokan fizetik az üzemeltetőknek az előfizetést.

Ha beesik 3 megbízó a jószakin az már egy ritka jó hónap és erre vetődik rá 15-30 környékbeli szaki. Ami azt jelenti, hogy egy félévben talán összejön egy megbízás egy szakinak, vagy egész évben semmi. Addig is fizet folyamatosan. Nem csoda, hogy sokan már inaktívak és nem fizetnek elő.

Tisztességesebb lenne a jutalékos rendszer. Maximum 5% munkánként még beleférne.

Így ahogy van egy nagy nulla az egész. De már a HVG-nek a jószakitól szolgáltatnak bér statisztika adatokat, amin nagyot nevettem.

jan. 11. 16:47
 3/3 anonim válasza:
Nem jó semmire :) Nekem folyamatosan olyan megbízásokat dobál, amik 200 km-re vannak tőlem. Hiába jelöltem be egy 30 km-es sugarú távolságot. Természetesen próbaidő alatt vagyok, így nem fogok előfizetni, mert számomra nulla.
jún. 16. 13:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!