Amióta kijöttem a suliból, és dolgozom nem tudok semmit venni ételen kívül. Mit csináljak?28/F
Figyelt kérdés
Egy irodában dolgozom 250 ezer Ft-ért, és nem jutok egyről a kettőre, ahogy megkapom a fizetésemet kifizetem az albérletet, és alig marad valami. Nem tudok elmenni szórakozni, illetve ruhát sem vettem magamra 7 éve, csak kajára futja2023. júl. 31. 16:41
11/21 anonim válasza:
Jó munkaerő lehetsz, ha átlag 111 napot sikerül egy-egy munkahelyen kihúznod...
12/21 anonim válasza:
22 munkahely.. az igen, büszke lehetsz magadra.
albérlet helyett bérelj szobát, költözz össze ismerőssel, lakótárssal. ha 4en vagytok máris csak 50e egy 200kes albérlet
13/21 A kérdező kommentje:
120+ rezsit fizetek
2023. júl. 31. 18:09
14/21 anonim válasza:
13: Ehhez a fizetéshez az nagyon sok, nem engedheted meg magadnak ezt a költést.
250-et saját lakásban szabad keresni, ha bérelni kell, nem jössz ki.
15/21 anonim válasza:
Másodállás? Plusszmunka? Mi az amit el tudsz vállalni?
16/21 anonim válasza:
13
Jesszus, én 450-et keresek, de így is megérzem... Miért nem mész olcsóbb albiba / lakótárssal?
17/21 A kérdező kommentje:
Mert nem akarok máshoz alkalmazkodni
2023. aug. 1. 14:35
18/21 anonim válasza:
Vannak minigarzonok is és lakóegységek is, pl. szoba+fürdőszoba és csak a konyha közös, vagy a szobába lehet tenni minikonyhát.
19/21 anonim válasza:
Szobat berelj,ami kulcsrazarhato. Joval olcsobb legyen,mint a mostani lakas berleti dija.
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2023. aug. 1. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!