Amióta kijöttem a suliból, és dolgozom nem tudok semmit venni ételen kívül. Mit csináljak?28/F
Figyelt kérdés
Egy irodában dolgozom 250 ezer Ft-ért, és nem jutok egyről a kettőre, ahogy megkapom a fizetésemet kifizetem az albérletet, és alig marad valami. Nem tudok elmenni szórakozni, illetve ruhát sem vettem magamra 7 éve, csak kajára futja2023. júl. 31. 16:41
3/21 anonim válasza:
Kérj fizetésemelést, válts munkát, tanulj tovább, kezdj bele másodállásban, nulla kockázattal egy jó network marketing üzletbe, tanulj a pénzügyekről, fektess be stb.
Milliónyi, milliónyi lehetőség van.
Ám, ha te 7 éve ezt csinálod, akkor jó eséllyel nincs igényed a változásra...
5/21 anonim válasza:
Ez mar eleve red flag ha nincs full home office. Az pedig, hogy ennyi ido alatt mar senior software architectkent kellene havi 5 milliot szamlaznod contractorkent, mikozben te ennek az 5 szazalekaert jarsz be dolgozni, rolad allit ki szegenysegi bizonyitvanyt.
7/21 anonim válasza:
Ne költs ennyit!
Előtte hol laktál?
8/21 anonim válasza:
Ha változást akarsz, akkor ki kell lépni a komfortzónából és változtatni kell.
Fentebb bőven kaptál tippeket.
9/21 A kérdező kommentje:
Elnézést! Itt 5 hónapja dolgozok, előtte volt 22 munkahelyem
2023. júl. 31. 17:36
10/21 anonim válasza:
Miért ilyen vacak helyekre mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!