Imént leejtettem a lázmérőt! Nagyon félek, mert terhes vagyok, rögtön kijöttem onann, de lehet egy levegővétel azért volt. Anyukám feltörölte, de a kő tiszta barna lett! Mit csináljak, tudja vk?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 21:54
1/5 anonim válasza:
Feltörölte? Higanyos lázmérő volt egyáltalán?:D Ne aggódj, a higanynak a gőze mérgező, egy levegővételtől nem lesz semmi bajod:) Azért egy ideig eltart, míg elpárologés betölti a szobát...
2/5 anonim válasza:
Nem csak lenyelni nem szabad? Be is lehet lélegezni?
3/5 anonim válasza:
Mi azt tanultuk kémián hogy ha nem szedik össze az elgurult higany minden elgurult kis gömbjét, az még évekig képes párologni (vagy mit csinálni) és elég veszélyes...Szóval jól összekell szedni.
4/5 anonim válasza:
Le kell szórni kénporral, higany-szulfid lesz belőle, nem fog tovább párologni.
5/5 anonim válasza:
Mert gondolom mindenki tart otthon ként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!