Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A RONDOgo x Rossmann játékban...

A RONDOgo x Rossmann játékban nyert már valaki közületek vagy átverés? A Rossmann megengedheti magának, hogy csaló céggel közreműködve húzza le az embereket?

Figyelt kérdés

2023. júl. 30. 17:14
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nem derült ki... DAM DAM DAAAAMMM
2023. aug. 26. 20:01
 12/16 Dr.Soot válasza:
100%
Kamu az egész. Nekem 2 kell a 2,3 misihez és gondoltam mekkora mázli hogy van kedvezményem fejhallgatóhoz amihez ad 2 kirakós darabott. Azt fura módon ahogy 2 kellett hozzá már csak 1 et ad vagy teljesen másik játékhoz adná. Ilyen esetben ezt amúgy nem lehet valahol bejelenteni hogy csalás és félrevezetés?
2023. aug. 30. 21:35
 13/16 anonim válasza:
100%

Szerintem is kamu. Nekem egyetlen puzzle darab hiányzik a 25-ből a 2,3 millióhoz, az első 24-et 2 nap alatt kipörgettem, az utolsót valahogy sosem sikerül... Érdekes, nem?

És ahogy páran már írták előttem is, ha valaminél egy darab kivételével megvan az összes, akkor utána másik nyereményhez adja a következő kipörgetett darabot.

Szóval szórakozásnak tökéletes, de nyerni valószínűleg nem fogsz vele.

2023. szept. 3. 00:56
 14/16 anonim válasza:
Na ki vitte el a 2,3 misit? :D
2023. szept. 4. 11:21
 15/16 anonim válasza:
14/14 anonim: Te nyertél? Nekem már a 3. nyereményhez hiányzik csak 1 kirakó és biztosan holnap elviszi valaki az iphone 14 prot….( de nem én) Lécci, jelentkezzen az a valaki! Baromira kíváncsi vagyok…
2023. szept. 13. 16:51
 16/16 anonim válasza:
100%

Dehogy nyertem, ahogy írták, elvitte valaki egészen véletlenül mikor már itt is többen írták, mióta megvan nekik. Ezért kérdeztem, hogy na ki nyerte meg?

Kamu az egész.

2023. szept. 13. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!