A RONDOgo x Rossmann játékban nyert már valaki közületek vagy átverés? A Rossmann megengedheti magának, hogy csaló céggel közreműködve húzza le az embereket?
Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 17:14
11/16 anonim válasza:
Nem derült ki... DAM DAM DAAAAMMM
12/16 Dr.Soot válasza:
Kamu az egész. Nekem 2 kell a 2,3 misihez és gondoltam mekkora mázli hogy van kedvezményem fejhallgatóhoz amihez ad 2 kirakós darabott. Azt fura módon ahogy 2 kellett hozzá már csak 1 et ad vagy teljesen másik játékhoz adná. Ilyen esetben ezt amúgy nem lehet valahol bejelenteni hogy csalás és félrevezetés?
13/16 anonim válasza:
Szerintem is kamu. Nekem egyetlen puzzle darab hiányzik a 25-ből a 2,3 millióhoz, az első 24-et 2 nap alatt kipörgettem, az utolsót valahogy sosem sikerül... Érdekes, nem?
És ahogy páran már írták előttem is, ha valaminél egy darab kivételével megvan az összes, akkor utána másik nyereményhez adja a következő kipörgetett darabot.
Szóval szórakozásnak tökéletes, de nyerni valószínűleg nem fogsz vele.
14/16 anonim válasza:
Na ki vitte el a 2,3 misit? :D
15/16 anonim válasza:
14/14 anonim: Te nyertél? Nekem már a 3. nyereményhez hiányzik csak 1 kirakó és biztosan holnap elviszi valaki az iphone 14 prot….( de nem én) Lécci, jelentkezzen az a valaki! Baromira kíváncsi vagyok…
16/16 anonim válasza:
Dehogy nyertem, ahogy írták, elvitte valaki egészen véletlenül mikor már itt is többen írták, mióta megvan nekik. Ezért kérdeztem, hogy na ki nyerte meg?
Kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!