Valaki help? Loptam a rossmannbol es nem tudom mire szamitsak:"D
Figyelt kérdés
Huhh hat hello...mielott barki leszidna el szeretnem mondani hogy mar nagyon nagyon megbantam es nagyon nagy hulyeseg volt elismerem. Szóval eppen a rossmannban vasaroltam es lattam egy csattot ES IDK WHY csak jott egy random gondolatom hogy ha lepattintom a papirrol akkor ugy becsipog e es hat...zsebre raktam a papirt pedig valahol a foldon hagytam es kisetaltam onnan miutan befejeztem a vasarlast.VISZONT UTANA VISSZAMENTEM MERT MEGIJEDTEM IEJASGIZUAAERUZ es vissza akartam rakni viszont a papir mar nem volt a foldon...biztos tudjak hogy valaki lelopta...es nagyon megijedtem ezert csak ott hagytam a papir helyen a csattokat...es kimentem viszont nagyon felek hogy vissza nezik a kamerakat es netalan tortenne valami:( nagyon rosszul erzem magam miatta tudom idiota otlet volt...amugy vagy 400ft ertekben volt...nem tudom mire szamitsak:'D help btw 16 eves vagyok es biztos hogy soha tobbet nem csinalok ilyet..ja es viszonylag pici rossmann volt. Ti mit gondoltok? mar olyanokon gondolkozok hogy kiraknak valahovaXDDDDDD2021. ápr. 7. 16:04
2/18 anonim válasza:
Repülős Gizi utódját olvashattuk. Ő volt ugyanis kleptomániás.
A karma majd visszaadja neked, de ezen már ne bánkódj.
3/18 anonim válasza:
Jézusom ez az írás.. Használj már értelmes magyar szavakat.
4/18 anonim válasza:
Te valami kábszi hatása alatt állsz, vagy mi? 😡
5/18 anonim válasza:
Miért nem kotongumit loptál, az legalább hasznos!
6/18 anonim válasza:
Nem lesz baj, de ha visszamesz es elmondod az lesz a legegyenesebb.
Bár én se mennek, nem foglalkoznak ilyen piti dolgokkal..
7/18 anonim válasza:
Piti dolog, káruk nem keletkezett, ezért nem fognak azonosítani.
De jó, hogy megbántad, és remélhetőleg nem követsz el több ilyet, mert így komoly bajba sodorhatod magadat.
8/18 anonim válasza:
Most remélhetőleg megtanultad, hogy lopni nem szabad. A következő lecke a helyesírás legyen.
9/18 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hülyén írtam ki..csak siettem. Igen teljesen megbántam és egy életre tanultam belőle:O Mert tényleg csak utólag gondolkoztam és nagyon megijedtem. Csak remélem hogy tényleg piti dolognak fogják ők is gondolni:( Biztos látták, hogy vissza lett téve ha úgy nézzük..csak ahj hülye vagyok
2021. ápr. 7. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!