Tudnatok nekem ajanlani olcso, jo sminktermekeket a rossmannbol?
Arcápoló krém, primer, alapozó, korrektor, fixáló púder, bronzosító, pirosító, highlighter, szemhéjtus, szempillaspirál, szemöldökceruza, szájfény, rúzs.
Arcápoló : nivea
Primer: nivea (kapható olyan nivea arcápoló, ami primer is egyben. Nem tudom a nevét, de zöld dobozos)
Alapozó: catrice (a nyakadon próbáld ki, hogy melyik szín passzol az arcodhoz)
Vagy esetleg, ami nekem bevállt az az avonos bb-krém. Én sokáig azt használtam és tökéletes.
Korrektor: catrice, a bőrödhöz képest válassz, ha nem túl fehér az arcod, ne a legvilágosabbat válaszd.
Fixáló púder: manhatten, fehér matt tégelyes púder.
Bronzosító: essence, nem tudom lehet e még kapni, de 3 színből álló (barna, narancs, highlighter) palettában lehetett kapni.
Pirosító: catrice
Szemöldökceruza: essence, sötétbarna
Én szinte csak Rossmannban szoktam sminkeket venni, és kb. minden fajta sminkből megtaláltam már a tökéletes drogériásat. :) Leírom amiket én használok.
Alapozónak a Catricetől a HD Liquid szerintem tökéletes, 2000 ft körül van, az árát nagyon is megéri.
Korrektornak talán az Essencetől a Camouflage Mattot tudom ajánlani, kb. 1000 ft körül lehet.
Púdernek a Rimmel Stay Matte-ot (2000 ft körül), vagy olcsóbban az Essence All About Matt Fixing Compact púdert.
Szempillaspirálból már rengeteget kipróbáltam, de nekem a Maybellinetől a Lash Sensational Intense Black vált be, azonban ennek az ára 2500 Ft. Viszont van aki szerint ez a szempillaspirál túl "durva" a hétköznapokra (szerintem egyáltalán nem), szóval ez ízlés kérdése, de én imádom. :)
Mivel még csak most kezded a sminkelést, ezért szerintem kb. ennyi.
Esetleg ha szeretnél szemhéjpúdert, akkor a Rival de Loop Young XXL palettáit ajánlom.
Ha rendben van a bőröd, nem foltos, nem kell korrigálni, akkor feleslegesen ne alapozz!
Rossmannból én ezeket szoktam venni:
Catrice - korrektor, szeméjpúder alap, transzparens púder
Essence - szemhéjtus, szemceruza
Lovely - folyékony rúzs
Nagyon szepen koszonom mindenkineek:)
Pontosan ilyen valaszokat szerettem volna
Van mibol valogatni😍
Mindenkinek ment a zold kezecske😏
Folyékony rúzsokból csak a lovely
Az egyik szemöldökceruzájuk is borzasztóan jó(nem olyan az alakja mint a sima ceruzának hanem ilyen tekerős és téglatest(?)alakú.)
A többiből a catrice vált be(alapózójaik csak akkor ha nem túl zsíros a bőröd)
Revolution palletták egyrésze egész szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!