Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnatok nekem ajanlani...

Tudnatok nekem ajanlani olcso, jo sminktermekeket a rossmannbol?

Figyelt kérdés
Szeretnek elkezdeni sminkelni es ilyen alap sminktermekekre gondoltam elso korben. Ti mit ajanlotok. Vannak kedvenceitek amikre eskusztok?

2019. okt. 27. 20:56
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Én a Catrice termékeit ajánlom, nekem beváltak és tartósak is, szerintem megfizethető is. Ha szeretnél olcsóbbat akkor pedig az essence és a Miss sporty termékeit ajánlom :)
2019. okt. 27. 21:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom:)
2019. okt. 27. 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Arcápoló krém, primer, alapozó, korrektor, fixáló púder, bronzosító, pirosító, highlighter, szemhéjtus, szempillaspirál, szemöldökceruza, szájfény, rúzs.

Arcápoló : nivea

Primer: nivea (kapható olyan nivea arcápoló, ami primer is egyben. Nem tudom a nevét, de zöld dobozos)

Alapozó: catrice (a nyakadon próbáld ki, hogy melyik szín passzol az arcodhoz)

Vagy esetleg, ami nekem bevállt az az avonos bb-krém. Én sokáig azt használtam és tökéletes.

Korrektor: catrice, a bőrödhöz képest válassz, ha nem túl fehér az arcod, ne a legvilágosabbat válaszd.

Fixáló púder: manhatten, fehér matt tégelyes púder.

Bronzosító: essence, nem tudom lehet e még kapni, de 3 színből álló (barna, narancs, highlighter) palettában lehetett kapni.

Pirosító: catrice

Szemöldökceruza: essence, sötétbarna

2019. okt. 27. 22:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én szinte csak Rossmannban szoktam sminkeket venni, és kb. minden fajta sminkből megtaláltam már a tökéletes drogériásat. :) Leírom amiket én használok.

Alapozónak a Catricetől a HD Liquid szerintem tökéletes, 2000 ft körül van, az árát nagyon is megéri.

Korrektornak talán az Essencetől a Camouflage Mattot tudom ajánlani, kb. 1000 ft körül lehet.

Púdernek a Rimmel Stay Matte-ot (2000 ft körül), vagy olcsóbban az Essence All About Matt Fixing Compact púdert.

Szempillaspirálból már rengeteget kipróbáltam, de nekem a Maybellinetől a Lash Sensational Intense Black vált be, azonban ennek az ára 2500 Ft. Viszont van aki szerint ez a szempillaspirál túl "durva" a hétköznapokra (szerintem egyáltalán nem), szóval ez ízlés kérdése, de én imádom. :)

Mivel még csak most kezded a sminkelést, ezért szerintem kb. ennyi.

Esetleg ha szeretnél szemhéjpúdert, akkor a Rival de Loop Young XXL palettáit ajánlom.

2019. okt. 27. 22:53
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Ha rendben van a bőröd, nem foltos, nem kell korrigálni, akkor feleslegesen ne alapozz!

Rossmannból én ezeket szoktam venni:

Catrice - korrektor, szeméjpúder alap, transzparens púder

Essence - szemhéjtus, szemceruza

Lovely - folyékony rúzs

2019. okt. 28. 01:52
 6/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom mindenkineek:)

Pontosan ilyen valaszokat szerettem volna

Van mibol valogatni😍

Mindenkinek ment a zold kezecske😏

2019. okt. 28. 07:18
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Folyékony rúzsokból csak a lovely

Az egyik szemöldökceruzájuk is borzasztóan jó(nem olyan az alakja mint a sima ceruzának hanem ilyen tekerős és téglatest(?)alakú.)

A többiből a catrice vált be(alapózójaik csak akkor ha nem túl zsíros a bőröd)

Revolution palletták egyrésze egész szép.

2019. nov. 1. 17:37
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Essence és Catrice nekem jó, a Miss Sporty az nekem kib......ul allergizál, vakarom tőle a pofázmányom, mint a rühesek! ezért azt nem használom sohase már, de 2 évig semmi gáz nem volt vele!
2019. nov. 2. 13:38
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
ja és 20/NŐ, lemaradt
2019. nov. 2. 13:39
 10/11 anonim ***** válasza:
L'oreal,maybeline,lovely,catrice,essence,kb ezek azok a márkák drogériábol amiket szeretek és vannak termékeim bőven,alapozokbol maybeline fit me az tökeletes választás,nivea start makeup primere, lovely ajakruzsai és palettái, catrice bronzositoi és szemhejpuder palettai, essence palettai és szajfenyei,L'Orealbol meg alapozok, tru match, puder, ajakruzsok,szemhejpuder mono,van boven valaszték, ecsetek pedig rossman beuty márka.
2020. júl. 2. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!