1/8 anonim válasza:
Is-is.
Most a vaj a Tesco-ban a legolcsóbb (és finom), meg a savanyúuborka, fokhagyma, paradicsom, de már lassan 1 éve nem volt érdemes ott venni semmit.
arfigyelo.gvh.hu
Sajnos csak néhány alapélelmiszert mutat.
2/8 anonim válasza:
Tesco, nagyon jó akciók vannak ClubCarddal minden héten és szeretem a legtöbb saját márkás termeket is.
3/8 anonim válasza:
tesco, mert klubcarddal szinte ingyen vannak a dolgok. spar rohadt drága, rohadt szar minőséggel
4/8 anonim válasza:
Spar de leginkább azért mert átalakították a Tesconkat és egy silány kevés árus gagyis valami lett
5/8 anonim válasza:
Kifejthetnéd, hogy mégis milyen tekintetben van a kérdés.
6/8 anonim válasza:
Tesco. A Spar mindig is egy méregdrága vacak volt.
7/8 anonim válasza:
A SPAR drága, és f#szkalap emberek dolgoznak benne. Nem tudnak sose semmit, mindig bđszakodás van a kuponokkal is. Lehúzós szär szutyok bolt. Nem is szoktam bemenni se már jó pár éve. Megelégeltem, hogy nem átlátható az akciózás , kupon, stb se. Pedig nem tartom magam egy faék egyszerűségű embernek. A másik kedvencem, mikor a pékárunál összevissza pakolják a címkéket. És nem arról van szó, hogy a vásárló pakolta át a terméket, mert nem csak 1-1 van rossz helyen, hanem az x típusú tökömtudja fantázianevű péktermék előtt van az olcsó címke, aztán a kasszánál kiderül, hogy jajj hát az nem az, hanem a drága... elmennek a retkes büdös picsäba
8/8 anonim válasza:
#7 a Spárban tényleg nem képesek rendesen polccímkézni a pékárukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!