Szerintetek jó ötlet, nagyon kilátástalan vagyok?
Sziasztok, jelenleg dolgozom egy 12 órás helyen nagyon megterhelő (be is kell járjak busszal, és több mint 12 órába telik az egész épp, hogy tudok aludni).
Ezeket mindd nem egyedül csináltam, a barátnőm be vállalata, hogy jön dolgozni családjától elszakadva (hiányzik neki a csaladja), meg hát nem bírjuk ezt a 12 órás munkát se én sem ő.
Azon gondolkoztunk, hogy mi lenne ha ma be mennénk a helyi Tescoba (nincs meg hirdetve, hogy kellene oda ember) és megkérdeznénk, hogy van-e felvétel, nagyon tolakodó lenne? Vagy zavaró? Tényleg kilátástalanok vagyunk. Arra is gondoltunk, hogy be megyünk a Lild-be ott azonban meg van hirdetve állás, de mind kettőnknek kell munka, mennyi esély van arra, hogy 2 embert is fel vennének ilyen helyekre? Emiatt is rengeteget aggódom. Gyárkban volt nekem sok próbálkozásom soha nem vettek fel, mondhatni hogy ez az első "állásom". Segítsetek kérek és adjatok ötleteket nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!