Ha Revolut számlát akarok nyitni, ahhoz tényleg kötelező saját bankszámlával is rendelkezni?
Nekem nincs saját magyar bankszámlám és bankkártyám.
Viszont ezt olvastam a revolutról: "Valamint egy másik banknál vezetett számlára és/vagy bankkártya is kell, ugyanis a regisztráció után 4000 ft-al (vagy más devizával, ha nem magyar lakcímmel regisztráltál) fel kell töltened a Revolut egyenleget saját névre szóló bankkártyával vagy saját számláról kell beutalnod."
Egy ismerősöm viszont azt mondja, hogy nem kötelező saját bankszámla, mert az ő revolutja sincs összekapcsolva a saját bankszámlájával, sőt még 4000 Ft utalás sem volt kötelező, csak annyi volt a minimum, amit rátehet, de sokáig pénzt sem rakott rá.
Kötelező akkor a saját bankkártya, vagy sem? Ha kérik a 4000 Ft-ot, megoldható, hogy ez az ismerősöm töltse fel rá nekem?
Illetve az nagy hátrány, ha nincs okostelefonom, és csak számítógépen tudnék belépni a revolutba?!
Egy "komolyabb okostelefon" kb. 40 ezer Ft, amint fut minden modern applikáció, skrill, wise, revolut.
Ha van pénzed online sportfogadásra, akkor bármikor van 40 ezred egy telefonra is.
skrillről ezt is írták, nem tudom ez mennyire valós, nem hinném hogy az új magyar törvények bekavartak volna a skrillnek:
"-most már én se tudok se netellerre se skrillre se semmire szóval kérdésem az hogy van bármi olyan virtuális számla amivel lehet pókerezni vagy ezzel befellegzett?
-hát hogy őszinte legyek én el engedtem a dolgot, nekem azért annyira nem lét elemem. De ha jól tudom Revolut, PayPal, Astro Pay működik. Én nem próbáltam egyiket sem de azt mondják hogy ezek az opciók jók lehetnek !!! Remélem tudtam segíteni!!!"
Valaki aki tudna segíteni mindebben az egészben, kérem írjon.
Leirtam mit kell csinalnod de belekotsz.
Skrill. Fizess be paysafecarddal es kesz.
De amugy be lehet fizetni bankkartyaval skrillre. Mastercarddal kivalasztod a nongambling opciot. Igy a penz egybol nem fizetheto be szerencsejatek oldalra, de ha atvaltod mas penznemre akkor mar igen. Ez a trukk.
Én nem kötöttem bele semmibe, én csak a tényeket írtam, amiket olvastam.
Sajnos mondani könnyű ezeket a dolgokat, aki benne van az érti, aki meg nem, annak mindezek kínaiak, mert sose volt dolga egyik felülettel se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!