Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha Revolut számlát akarok...

Ha Revolut számlát akarok nyitni, ahhoz tényleg kötelező saját bankszámlával is rendelkezni?

Figyelt kérdés

Nekem nincs saját magyar bankszámlám és bankkártyám.

Viszont ezt olvastam a revolutról: "Valamint egy másik banknál vezetett számlára és/vagy bankkártya is kell, ugyanis a regisztráció után 4000 ft-al (vagy más devizával, ha nem magyar lakcímmel regisztráltál) fel kell töltened a Revolut egyenleget saját névre szóló bankkártyával vagy saját számláról kell beutalnod."

Egy ismerősöm viszont azt mondja, hogy nem kötelező saját bankszámla, mert az ő revolutja sincs összekapcsolva a saját bankszámlájával, sőt még 4000 Ft utalás sem volt kötelező, csak annyi volt a minimum, amit rátehet, de sokáig pénzt sem rakott rá.

Kötelező akkor a saját bankkártya, vagy sem? Ha kérik a 4000 Ft-ot, megoldható, hogy ez az ismerősöm töltse fel rá nekem?

Illetve az nagy hátrány, ha nincs okostelefonom, és csak számítógépen tudnék belépni a revolutba?!

2023. júl. 23. 19:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
De itt nem is az a kérdés, hogy elengedhetetlen e, hanem hogy lehet e mondjuk családtag okostelefonjával regisztrálni, és hogy megoldható e a használata legtöbbször számítógépen, okostelefon nélkül. Illetve, hogy az ismerősöm mégis azt mondta, hogy nem feltétel a saját bankkártya/bankszámla, hiszen az ő revolut számlája sincs összeköttetve a saját bankkártyájával/bankszámlájával, sőt még a 4000 Ft elutalása sem volt kötelező.
2023. júl. 24. 00:20
 12/26 anonim ***** válasza:
65%

Kezdjük ott, hogy pénzmosás-elleni szabályok miatt bármilyen kaszinó vagy sportfogadó oldalra csak saját bankszámláról/bankkártyával tölthetsz fel és nyereményt kivenni is csak arra a saját számlára tudod, amiről előzőleg feltöltötted a pénzt.

A Revolut meg maga is egy bankszámla szolgáltatás, tudtommal a legnagyobb skót bank áll mögötte.

2023. júl. 24. 00:36
 13/26 anonim ***** válasza:
33%

Neked skrill kell. Azt feltoltod paysafecarddal. A penzt amit kifizetsz azt leveszed a skrillrol igenyelheto bankkartyaval.

Nem kell hozza magyar bankszamla

2023. júl. 24. 02:56
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
skrill.com
2023. júl. 24. 09:29
 15/26 anonim ***** válasza:
2023. júl. 24. 15:06
 16/26 A kérdező kommentje:

Skrill regisztrációhoz nem kell okostelefon?

Én a skrillről ezt olvastam:

"A skrilles befizetésnél nyilatkozni kell, hogy szerencsejátékra használod-e. Ha azt nyilatkozod, hogy igen, akkor magyar számláról nem mehet, de ha nemet mondasz, akkor a skrillről sem fizethetsz be.

zartlancu ki-es befizetes van,nem fizethetsz ki skrillre ha massal fizettel be.

kiutalni tudsz, és skrilles kártyával tudsz fizetni és kpt felvenni is."

Igaz nekem ezeket értelmezni is nehéz a többségét, annyira nincs ebben az egészben semmi tapasztalatom, ezért is vagyok ennyire tanácstalan, hogy mit csináljak, vagy hogy lehetne egyáltalán, pláne komolyabb okostelefon és magyar bankszámla/kártya nélkül.

2023. júl. 24. 15:17
 17/26 anonim ***** válasza:

18 év alatt nem lehet,

ha véletlenül nyernél, nem tudnád felvenni,

2023. júl. 24. 15:20
 18/26 anonim ***** válasza:

hogy regisztrálnál ?

átírod a személyit ?

2023. júl. 24. 15:21
 19/26 A kérdező kommentje:
Honnan veszed te, hogy nem vagyok 18?! Pont hogy azt írtam, hogy már elmúltam! Olvass már vissza, ha már ennyire okoskodsz!
2023. júl. 24. 15:36
 20/26 anonim ***** válasza:
rezsi számla van a neveden, az is jó lakcím hitelesítésnek
2023. júl. 24. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!