Ha Revolut számlát akarok nyitni, ahhoz tényleg kötelező saját bankszámlával is rendelkezni?
Nekem nincs saját magyar bankszámlám és bankkártyám.
Viszont ezt olvastam a revolutról: "Valamint egy másik banknál vezetett számlára és/vagy bankkártya is kell, ugyanis a regisztráció után 4000 ft-al (vagy más devizával, ha nem magyar lakcímmel regisztráltál) fel kell töltened a Revolut egyenleget saját névre szóló bankkártyával vagy saját számláról kell beutalnod."
Egy ismerősöm viszont azt mondja, hogy nem kötelező saját bankszámla, mert az ő revolutja sincs összekapcsolva a saját bankszámlájával, sőt még 4000 Ft utalás sem volt kötelező, csak annyi volt a minimum, amit rátehet, de sokáig pénzt sem rakott rá.
Kötelező akkor a saját bankkártya, vagy sem? Ha kérik a 4000 Ft-ot, megoldható, hogy ez az ismerősöm töltse fel rá nekem?
Illetve az nagy hátrány, ha nincs okostelefonom, és csak számítógépen tudnék belépni a revolutba?!
Regisztrálni csak telefonon tudsz, gépen nem.
Másrészt, ha nem akarsz rá pénzt tölteni, akkor mire akarnád használni?
Ez hülyeség. Miért ne lehetne gépen regisztrálni? Linkek is vannak hozzá.
Saját bankszámláról/bankkártyáról nem akarok rá pénzt tölteni.
1. Okostelefon kell
2. feltöltéshez a legolcsóbb, legegyszerűbb a saját bankszámla
Nekem egy elég régi típusú okostelefonom van, nem hiszem hogy azon működnének applikációk. Más okostelefonjával lehet regisztrálni?
De nincs saját bankszámlám/bankkártyám, és nem is szeretnék emiatt csináltatni! Nekem csak nyeremény kivételéhez kellene revolut vagy valami más.
18 alattiaknak máshogy van eleve. Bonyolult, nem ismerem a folyamatot.
Kérdd meg anyukádat, hogy vegye át és adja oda készpénzben.
Hova kapod a fizetésed? Hogyhogy nincs semmilyen bankszámlád? Nem muszáj, hogy magyar bankszámla legyen
18 év feletti vagyok.
Nincs semmilyen bankszámlám, sem magyar, sem külföldi.
A kérdéshez az tartozik, hogy okostelefon és bankszámla+bankkártya nélkül akarsz használni egy olyan szolgáltatást, ami úgy lett megtervezve, hogy a használatához elengedhetetlen legyen az okostelefon és bankszámla+bankkártya.
Olyan ez, mintha vennél szalonból egy kerekek nélküli autót, s nem akarsz bele tankolni, de közlekedni igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!