Mit lehet csinalni, itt, Mo-on, a Vodafone-nal kapcsolatban?
Szamomra, vagy 10 evig, csekk fizetesekkel, egeszen jol elviselheto es megbizhato volt az UPC es a Vodafone. Azaz, 10 evig semmi baj se volt, es 10 evig biztam bennuk.
A bajok csak akkor kezdodtek, amikor szerzodest es elektronikus szamlazast kertem es kaptam a Vodafone-tol.
Elso orvloves: Hiába vallaltam el egy szerzodest, azaz hiaba maradtam hűséges a Vodafone-hoz egy teljes EVIG, visszaeltek azzal a Vodafone dorzsolt es becsapasra kesz g@zemberei.
Masodik orvloves: A Vodafone ugyintezo nem engedte hogy elolvassam a Vodafone szerzodes teljes szoveget, mielott begyujtotte tolem a digitalis alairasomat.
Harmadik orvloves: Ugy irta a Vodafone az en szerzodesemet, hogy be tudjon csapni a Vodafone, azaz hogy azt a Vodafone egyoldalúan es onkenyesen módosítani tudja.
Negyedik orvloves: A szerzodesem fix kotbere ellenere, ALAPOSAN megemelte a Vodafone a havi fizetesi kotelessegemet.
Otodik orvloves: As elozo 10 ev alapjan, biztam bennuk, azaz azt gondoltam hogy ved majd engem az 1-eves hűségidős szerzodesem. Azonban nem vedett meg, mivel g@zemberek kezeben van a Vodafone.
Hatodik orvloves: A Vodafone g@zemberei nem az allitolagos Statisztikai Hivatal altal eallapitott 9%-kal, hanem HARMINCEGY SZAZALEKKAL emeltek meg a fizetesi kotelessegemet. Ergo, teljesen gerinctelen g*cik kezeben van a Vodafone.
Hetedik orvloves: Irdatlanul megy a kodosites a Vodafone-nal. Olyan nyolcoldalas szamlakat kuldenek es kapok amiknek nem volt, es nincs se fule, se farka. Azaz, a viz, villany, futes, es minden mas szolgaltato szamlajaval ellentetben, ami szamlat eddig kuldott a Vodafone, soha se irta meg hogy volt-e, es hogy mennyi volt a lejart, ki nem fizetett szamlak osszessege.
Nyolcadik orvloves: Sokszor reklamaltam, telefonon, emaillel, es szamelyesen, azonban, semmi eredmenye se volt. Pl. jrasban, csak sablon szovegeket nyomott az un. levelezesi csoportjuk. Pl. teljes leveleket szenteltek arra, es csak arra, hogy megirjak, es raadasul egy nemletezo email cimrol irva, plusz alairas nelkul, hogy csak 30 nappal kesobb fognak erdemben valaszolni. Az utobbi levelek persze soha se erkeztek meg. Es igazabol egyik leveluk se volt level, hanem csak egy-egy ala nem irt levelrol keszitett fenymasolat.
Kilencedik orvloves: 11 honapja AKTIV a Vodafone csoportos beszedesenek a statusza, de a BENA es VACAK Vodafone meg arra se volt kepes az elmult 11 honapban hogy csoportosan beszedje ezt a 31%-kal megemelt kotbert.
Van meg egy tovabbi 1-2 honapom az egyeves hűségidőmbol. De azután en kirugom a Vodafone-t. Plusz, soha-soha többé nem kötök, a Vodafone-nal, semmifele szerzodest. Inkább elmegyek barki mashoz, es meg akkor is, ha 2X annyi ott a kotber.
Nincs errefele, Mo-on, semmifele fogyasztovedelem? Mi marad szamunkra, ha nincs fogyasztovedelem? Mi marad szamunkra, csak az, hogy imadkozzunk, hogy pusztitsa el a Jo Istenke a Vodafone-t, valami termeszetes JEGESO, vagy TORNADO segitsegevel? Oke, ha EZ a helyzet, akkor imadkozom, hogy pusztitsa el a Jo Istenke a Vodafone-t, valami termeszetes JEGESO, vagy TORNADO segitsegevel.
Miért nem mész át egy másik szolgáltatóhoz?
Én 2001 óta vagyok vodafonos/upc-is ügyfél. Nekem pozitív tapasztalataim vannak.
Tulajdonképpen mi a kérdésed, kérdező?
Ha neked ennyi rossz tapasztalatod van a Vodáról, akkor menj át másik szolgáltatóhoz.
Én 15+ éve vagyok náluk ügyfél, családi csomagban, egyszer nem volt még rossz tapasztalatom velük.
Szerintem a Vodafone kollégái is örülni fognak ha elmész másik szolgáltatóhoz.
(Általában az ilyen ügyfelek boldogan hosszabbítanak szerződést ha belengetnek nekik egy 1000Ft-os kedvezményt és tovább keserítik az ügyfélszolgálatot a hülyeségek bepanaszolásával.)
A csoportos beszedést aláírom, a többi mese habbal és alaptalan nyavajgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!