Nulláról indulni?

Figyelt kérdés

Van itt valaki köztünk, aki szó szerint a nulláról indult és ma gyönyörű élete van?

Annyira remény vesztett vagyok! Egyedül maradtam két gyerekkel. Egy csomó adósság van a nyakamon, amit édesapám halála után én örököltem tőle. Kilátástalan a helyzetem. Ápoló a végzettségem , nem tudom hogy ez mennyire lesz elég ahhoz hogy a gyerekeimnek megtudjak adni mindent , plusz egy kis lakásunk legyen. Jelenleg a gyerekek apjanak házában vagyunk de innen mennünk kell. 180 ezer amit havonta kapok. Egy albérlet minimum 100 ezer plusz rezsi. De ha nem a postás hozná a pénzt akkor valószínűleg az egész jövedelmemet levonná a bank a tartozasokra. Ezért félek majd dolgozni is beállni , hiszen valószínűleg abból rögtön letiltják majd az apám tartozását. Kilátástalan a helyzet! Egy kis inspiráció kéne most nekem, mert egyszerűen nem tudom hogyan tovább....

2023. júl. 20. 12:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%
#10 szétmentek, feltételezem onnan az adósság.
2023. júl. 20. 17:33
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Ha apucival szétmentek, akkor apucinak gyerektartást kell fizetnie. Azzal mi van?
2023. júl. 21. 08:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!