Nulláról indulni?

Figyelt kérdés

Van itt valaki köztünk, aki szó szerint a nulláról indult és ma gyönyörű élete van?

Annyira remény vesztett vagyok! Egyedül maradtam két gyerekkel. Egy csomó adósság van a nyakamon, amit édesapám halála után én örököltem tőle. Kilátástalan a helyzetem. Ápoló a végzettségem , nem tudom hogy ez mennyire lesz elég ahhoz hogy a gyerekeimnek megtudjak adni mindent , plusz egy kis lakásunk legyen. Jelenleg a gyerekek apjanak házában vagyunk de innen mennünk kell. 180 ezer amit havonta kapok. Egy albérlet minimum 100 ezer plusz rezsi. De ha nem a postás hozná a pénzt akkor valószínűleg az egész jövedelmemet levonná a bank a tartozasokra. Ezért félek majd dolgozni is beállni , hiszen valószínűleg abból rögtön letiltják majd az apám tartozását. Kilátástalan a helyzet! Egy kis inspiráció kéne most nekem, mert egyszerűen nem tudom hogyan tovább....

2023. júl. 20. 12:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A gyerekek 1 évesek. Mennek majd bölcsődédbe hogy én dolgozni tudjak.
2023. júl. 20. 12:10
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Mi az a gyönyörű élet ?
2023. júl. 20. 12:23
 3/12 anonim ***** válasza:
13%
180 ezer az sok penz
2023. júl. 20. 12:35
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
Nekem mára gyönyörű az életem, pedig embrióként indultam. Igaz az sem nulla, mert voltak előzményeim: egy spermium és egy petesejt összeolvadásából keletkeztem. Azok a sejtek is már különféle részecskékből épültek fel, amik több milliárd évvel ezelőtti szupernóvák hulladékaként szóródtak szét a világegyetemben és álltak össze pont itt ezen a bolygón. Az egésznek az eredete ma is vita tárgya de a mainstream elmélet az ősrobbanásnál tart, ott lett a nullából valami, ha ez egyáltalán lehetséges. Öveges professzor azt mondta, hogy a semmiből nem lesz semmi. Nem vagyok fizikus de ez logikusnak tűnik.
2023. júl. 20. 12:38
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem akarlak elkeseriteni, de te nem nullarol indulsz, hanem eleg tetemes minusszrol. Valahogy meg kell egyezni azokkal akiknek tartozol, jobb ha te fizeted mint ha vonjak a penzed. Surgosen el kell kezdened tobb penzt keresni.
2023. júl. 20. 12:40
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Édesapád örökségét nem lett volna szabad elfogadnod a hagyatékin.

180 ezerből albérletet fizetni és két gyereket eltartani lehetetlen.

Keresd fel anhelyi családsegítő szolgálatot esetleg egy anyaotthont.

Ha ez sem megy akkor meg marad a gyerekek állami gondozásba adása.

2023. júl. 20. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Mindenki nulláról indul.
2023. júl. 20. 13:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Nyilván állami gondozásba fogom őket adni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 jesszusom , köszönöm a válaszokat.
2023. júl. 20. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha édesapád után tartozást is örököltél, akkor a hagyatékot (ház, lakás, valami) el kell adni és abból rendezni a tartozásokat, utána pedig megnézni, hogyan tudsz boldogulni a maradékból.

Ugye nem azt akarod mondani, hogy kizárólag adósságot örököltél és nem utasítottad vissza?!

2023. júl. 20. 13:54
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Mi lett a babakinyomó pénzzel és az ajándék 7 üléses Daciával?
2023. júl. 20. 17:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!