1,5 hónapja dolgozom egy cégnél. Sajnos a gyerekek miatt már 2 hetet voltam otthon betegség miatt. Ma azzal fogadtak,hogy ki akar rúgni. Ti mit tennétek?
Azzal kezdték,hogy óriási,hatalmas, rengeteg hibát követtem el. De amikor rákérdeztem,hogy mit, konkrétan semmit nem tudtak megmutatni abból a rengeteg hibából, inkább hárítottak. Majd a nap végén végülis az ügyvezető azt mondta, túl sok a hiányzás, oldjam meg a gyerekeket valahogy.
Amíg nem voltam, a laptopról leszedték a jelszót. Igazából már bárki bármit tud mókolni a gépemen, a pendrivehoz is hozzáfértek. Szerintetek rám akarnak valami hibát húzni, hogy ne legyen annyira embertelen A kirúgás indoka?
Hát akkor sajnos azért nem jelentenek be állandóra, mert túl sokat betegek a gyerekeid. Nem mondom, hogy ez igazságos így, én megértelek, de a munkáltatót is, aki dolgozó embert akar, nem pedig olyat, aki két hetet dolgozik, utána meg egy hetet hiányzik.
Nehéz helyzet ez, együttérzésem!
Kolléganőm azt mondta, hogy tudják,hogy van két gyerek, dehát nyáron senki nem beteg... Aha, szép kis álom.
Igazából az igazságérzetemet bántja ez az egész. Rám akarnak húzni valamit, ami hatalmas probléma és hiba, de senki nem mondd konkrétan semmit...
Aztán nap végén meg közlik,hogy valójában a gyerek a probléma. Majd akkor felakasztom a fogasra,ha beteg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!