Diákhitel 1 esetében betegség miatt a felvett összeget vissza kell fizetni?
Figyelt kérdés
Abban az esetben ha a hallgató a félév elején tanulmányait megkezdte, de a későbbiekben önhibáján kívül betegség miatt kénytelen mégis megszüntetni jogviszonyát, akkor a félév elején jogszerűen felvett összeget vissza kell téríteni?
Üzletszabályzatban csak a diákhitel 2 esetében találtam ide vonatkozó részt.
Valaki járt már így?
2022. szept. 27. 20:25
1/2 anonim válasza:
Ha fel veszel egy hitelt , mindig vissza kell fizetni . Akar diákhitel akar személyi kölcsön . Ingyen hitel nem létezik
2/2 A kérdező kommentje:
#1 Egyértelmű, hogy törleszteni kell a hitelt.
Valószínűleg nem egyértelműen fogalmaztam. Ebben az esetben arra gondoltam, hogy felvétel után megbetegszem az adott félévre és az adott félévben kénytelen vagyok félbeszakítani a tanulmányaimat akkor egy összegben rövid időn belül vissza kell-e az adott félévre felvett összeget fizetni vagy sem és ugyanúgy ebben az esetben is a végzés után rendesen havonta törleszteni.
2022. szept. 28. 13:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!