Jófogás vs Vatera vs FB marketplace vs Vinted?
Vintedet nem próbáltam
Jófogás régen ment, de most azt vettem észre, hogy mióta jobban fellendült a Marketplace azon megy jobban az adás-vétel. Így már csak ott hirdetek.
Vaterán elkezdte levonni a pénzt, biztos megvolt az oka de pár 100 Ft os tétel és nem ért annyit az időbefektetés hogy utána menjek. Így már csak a marketplace amit használok.
Vinted, mert elintézi helyetted a csomagfeladási kódot, illetve eltűnt csomag esetén visszafizeti az árát - én sajnos jártam így, 20 ezer forintos tételt vettem, az eladó és én is visszakaptuk a pénzünket, bár tény, hogy 1,5 hónap volt az egész procedúra.
Ezen kívül szeretem, hogy megveszed és megvan. Nem az, hogy ha az eladó mást választ akkor annak adja inkább - mint facebookon sokan írják is, hogy elsősorban személyesen adják át és emiatt úgy érdeklődjön, hogy simán mást választhat.
Vatera nekem veszteséges lett. Vinteden volt rossz tapasztalat ami nem az oldal hibája (lejárt nyitott kozmetikum újként meghírdetve).
Jófogás és Vinted bevált, mindkettőn úgy hírdetek hogy a vevő megrendeli Foxposttal / Packetával és nem szenvedek személyes találkozókkal, hajnali 6kor csöngő telefonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!