Ilyenkor mit tudok csinálni? (többi lent)
Figyelt kérdés
1 hónapja kötettem az egyik szolgáltatóval internetet telefonon megkérdezte az adatokat mondtam hogy 2 éves hűség idővel kérem mert így nincs bekötési díj. Jó bekötötték a bekötő srác hozta a szerződést aláírtam. Most jött a csekk amin rajta a bekötési díj. Hívom őket azt mondják biztos valami félreértés írjak e-mailt és kérjek új csekket. Így is tettem. Ma meg jött a a válasz elküldték a szerződést amit itt írtam alá és azon csak 1 éves idővel van kötve. Persze nem olvastam végig és aláírtam de nem gondoltam volna hogy rosszul töltik ki. Most mit csinájak? Lehet direkt csinálják mert akivel tegnap beszéltem telefonom ő azt mondta hogy most többen is telefonáltak ilyen üggyel. És ami még bosszant hogy velük ezt telefonon nem lehet intézni csak e-mailbe a főnöknek lehet írni. Most küldtem újabb e-mailt nekik. Ha így se küldenek újabb csekket mit csináljak. Személyesen nem tudok bemenni mert 80 km-re van tőlünk az irodájuk.2010. okt. 13. 15:58
1/1 anonim válasza:
Semmit, már aláírtad.
Még örülhetsz is a dolognak, ez olcsó tanulópénz volt. Belevehették volna, hogy csak úgy fizetsz nekik 500000 Ft-ot mondjuk szerződéskötési díjként, azt se vetted volna észre.
Tessék legközelebb átolvasni, mit írsz alá, ha húzzák a szájukat, akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!