Ilyenkor még lehet valamit csinálni vagy elúszott? A többi lent. Aki tud segítsen kérem!
Ezért nem veszek én semmit vaterán, meg ilyen sz*rokon, csak boltból... az lehet, hogy kicsit drágább ott, viszont ott legalább adnak garanciát, meg nem kell azzal cigánykodni, hogy egyáltalán a trükkös eladót megtaláljam, ha valami baj van.
Még ott is átvágnak néha, ha nem próbálom ki átvétel előtt, hátmég 14 éves kiskölykök a vaterán...
Hozzátenném még, hogy én ugyan ehhez a letiltás-részhez nem értek, de elképzelhetetlennek tartom, hogy egy telefont le lehessen tiltani. A SIM kártyát, azt minden további nélkül.. de akkor meg szerez egy másik simkártyát, és használja azzal.
Na de a telefont ki tiltaná le? Mi alapján, melyik szolgáltató? Hát van legalább három, és nem maga a telefon alapján van benne a hálózatukban a cucc, hanem az ő általuk adott sim-kártya alapján.
Most rákerestem, itt van egy ezzel foglalkozó kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Én mondjuk nem sokkal lettem okosabb tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!