Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyenkor még lehet valamit...

Ilyenkor még lehet valamit csinálni vagy elúszott? A többi lent. Aki tud segítsen kérem!

Figyelt kérdés
Vaterán (már tudom, hogy nagy hülyeséget csináltam) elcseréltem a telefonom. A telefon leírásában az volt h a készülék hibátlanul müködik. Tartózékai között volt elég sok minden. Itt kezdődik a gond. A telefon egyszerűen használhatatlan!!!!! A hangszorója nem müködik, a legkisebb nyomásra összefolyik a képernyője, az adatkábele megvan törve, és vhogy a memóriakártyát meg megse kaptam!!! Rádásul még pofátlanul elküldte a telefonnak az üres cd tokját is cd nélkül!!! Jól átvert... pedig még jobb telefon kináltam neki. Sajnos már feladtam a telefont és megis érkezett hozzá. Ilyenkor még lehet tehendő vagy veszet ügy törödjek bele.??!!
2010. júl. 13. 19:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
kérd meg, hogy fizesse ki a telefonod, ezt meg add vissza...ellenkező esetben letiltathatod az imei számát
2010. júl. 13. 20:04
 2/20 A kérdező kommentje:
Ilyet lehet tényleg? Hol? mi ennek a menete? megköszöném a segítséged.
2010. júl. 13. 20:11
 3/20 anonim ***** válasza:
ha megvan még az eredeti szerződéspapírja a telódnak, rajta van egy sorozatszám. bemész a szolgáltatóhoz és letiltatod:P visszakapni tuti nem fogod. veterán meg jelezd bár valszeg újraregisztrál majd:(
2010. júl. 13. 20:19
 4/20 anonim ***** válasza:

Ezért nem veszek én semmit vaterán, meg ilyen sz*rokon, csak boltból... az lehet, hogy kicsit drágább ott, viszont ott legalább adnak garanciát, meg nem kell azzal cigánykodni, hogy egyáltalán a trükkös eladót megtaláljam, ha valami baj van.

Még ott is átvágnak néha, ha nem próbálom ki átvétel előtt, hátmég 14 éves kiskölykök a vaterán...

2010. júl. 13. 20:20
 5/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó...Megbántam én is. De az ember bizalmatlanse lehet egész életében szerintem. Igen ezt elrontottam. Jah am 20 vagyok nem 14 :P és már nem az első telóm vateráról hanem az ötödik de ezt most nagyon megszívtam. Van rá remény ha csak ugy bemegyek a T-mobilhoz letiltják nekem?
2010. júl. 13. 20:25
 6/20 anonim ***** válasza:

Hozzátenném még, hogy én ugyan ehhez a letiltás-részhez nem értek, de elképzelhetetlennek tartom, hogy egy telefont le lehessen tiltani. A SIM kártyát, azt minden további nélkül.. de akkor meg szerez egy másik simkártyát, és használja azzal.

Na de a telefont ki tiltaná le? Mi alapján, melyik szolgáltató? Hát van legalább három, és nem maga a telefon alapján van benne a hálózatukban a cucc, hanem az ő általuk adott sim-kártya alapján.

2010. júl. 13. 20:27
 7/20 A kérdező kommentje:
Remek. remélem megfullad ez a görény...
2010. júl. 13. 20:30
 8/20 anonim ***** válasza:
de szerintem is le lehet tiltatni az imei számot
2010. júl. 13. 20:44
 9/20 anonim ***** válasza:

Most rákerestem, itt van egy ezzel foglalkozó kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Én mondjuk nem sokkal lettem okosabb tőle.

2010. júl. 13. 20:51
 10/20 A kérdező kommentje:
Iegn de itt lopással kapcsolatos meg rendőrségi feljelentésről beszél...amit úgye én nem tehetek.
2010. júl. 13. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!