Bet365-nál mi a teendő ha fel akarom venni a pénzem? Otp-s vagyok.
Megvan az Iban szám, minden, az oldalon ( [link] a bank székhelye is, de ott már a Betnél nem fogadja el, ha azt beírom.
Ha nincs a kifizetéek között Neteller akkor sehogy.
Nem mindenkinek tették vissza,nekem sincs Neteller,Skrill.
Befizetéseknél sincs Neteller/Skrill?
Mert ha ott lenne akkor csak azért nem jelenik meg mert még nem fizettél be Netellerrel.
Revolut számlát kell csinálnod és arra kifizetést kérni.Valószínű ez az egyetlen lehetőség maradt.
Nyugodj már le,több nap is lehet mire visszaér egy nem fogadott utalás.
Más bankok eddig sem fogadtak szerencsejáték oldalakról utalást,nekem volt hogy 1 hét alatt került vissza.
@15
“azt nem értem, h miért nem akarják elfogadni a nyereményeket”
Jogszabályba ütközik. Ez nem elég?
Ahogy mondjak, viszonylag sok ido mig visszaerkezik.
De ha nem buboerekban eltel volna eddig, akkor tudtad volna hogy elsejetol sem befizetni sen kifizetni nem lehet magyar bankbol olyan oldalra aminek nincs itthon engedelye.
"Ergo ellopták, többször írtam nekik, senki sem válaszolt. Senki se játsszon többé ezekkel."
😂😂😂
Majd egy hét múlva visszakerül a számládra mint visszautasított átutalás.
Amit már ki sem kellett volna utalnod magyar számlaszámra, ha követnéd a híreket.
,,Ahogy mondjak, viszonylag sok ido mig visszaerkezik."
Évek óta mixezek az unibeten és a bet365-n. Amikor kutaltam a pénzt 1000/995 ször 2-3 órán belól megjött, csak akkor nem, ha az unibet gáncsoskodott, mert ott meg kellett forgatni minden egyes forintot, amit befizettél, addig nem fizette ki (tehát befizetsz 10 ezret, abból a feléből fogadsz, hogy még msánapra is jusson, és nyertél x ezret, de még a másik felét nem játszottad meg, addig nem igazán fizetett). De most áén ezt végleg befefezem, ha itt a héten nem kapom meg a jogos megnyert pénzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!