Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bet365-nál mi a teendő ha fel...

Bet365-nál mi a teendő ha fel akarom venni a pénzem? Otp-s vagyok.

Figyelt kérdés

[link]

Megvan az Iban szám, minden, az oldalon ( [link] a bank székhelye is, de ott már a Betnél nem fogadja el, ha azt beírom.

2023. júl. 4. 22:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
59%
Venned kell egy repülőjegyet, s személyesen érte kell menned.
2023. júl. 4. 22:38
 2/32 A kérdező kommentje:
Jófej vagy. Beírtam az adatok, külön helyre mindet. Azt a címet írtam, amelyik városban lakok (Miskolc) és az ittani otp bank címét írtam. Elvileg kiutalta. Csak most nem tudom, hogy ez az összeg, amit nyertem az a bankkártyámra jön, vagy be kell mennem a bankba érte...
2023. júl. 4. 22:40
 3/32 anonim ***** válasza:
32%
Nyitsz egy revolutot, és oda kiutalod, vagy paypal?
2023. júl. 4. 22:41
 4/32 anonim ***** válasza:
56%

Az OTP jelezte előre, hogy a Mo.-on illegálisnak számító külföldi szerencsejáték-oldalakra július 1-től sem befizetni nem lehet rajtuk keresztül, sem a kifizetést nem lehet rajtuk keresztül intézni.

Nem tudom hogy az általad linkelt oldal ezek közé tartozik-e vagy van Mo.-on engedélye.

2023. júl. 4. 23:09
 5/32 A kérdező kommentje:
Be tudtam fizetni. Kifizetni azt még nem tudom.
2023. júl. 4. 23:52
 6/32 A kérdező kommentje:
paypalom van, oda is lehet utalni?
2023. júl. 4. 23:52
 7/32 anonim ***** válasza:
75%

Ha bankszamlara kerted bankszamlara kapod.

Ha kartyadra kered(amivel befizettel) akkor a kartyadon keresztul (chargeback) a kartyahoz tartozo bankszamladra kapod. Elmeletileg.

Azonban lehet hogy az otp visszadobja a kifizetest es akkor fogod magad irsz nekik es megkerdezed mi a teendo. Marmint a betnek.

Esetleg csinalsz egy skrillt vagy netellert, toltesz fel ra mondjuk 5000ftot paysafecarddal azt befizeted a betre(elvileg visszatettek mindenkinek) es akkor kikerheted oda. Onnan hazautalhatod vagy kersz bankkartyat es elkoltod a penzt.

Paypal nem mukodik. Sem befizetesre sem kifizetesre.

2023. júl. 5. 02:57
 8/32 anonim ***** válasza:
0%
Csinálj másik számlát. Pl revolut
2023. júl. 5. 08:13
 9/32 A kérdező kommentje:
Nem enged kifizetni. Vagyis átutaltam a pénzt tegnap este, azóta sem jött meg az otp-s számlámra (eddig 2-3 óra alatt mindig ott volt). Eszméletlen. Írtam is nekik, hátha tudnak segíteni, mert havonta 1 ingyenes felvétel van, de az sem gond, ha levonnak belőle 2100 ft-ot, csak kapjam meg a pénzt. Revolutot hogyan kell? Lehet neten is (sosem próbáltam és még nem néztem utána, Western unionom van)?
2023. júl. 5. 09:14
 10/32 A kérdező kommentje:
Ez a neteller? [link]
2023. júl. 5. 09:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!