Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 18 mit csinálnál 2 millió Ft-tal?

18 mit csinálnál 2 millió Ft-tal?

Figyelt kérdés

18 évesen örököltem 2 millió Ft-ot. Jelenleg nem szeretném felhasználni "hülyeségre" ez az összeget, telefon, ruha stb. nem kell. Egyedül motoros jogsin és motor vásárlásán gondolkozok, mivel szeretek motorozni. Ha erre adom a fejem, akkor viszont suli mellett (technikumi év) délutánonként futárkodnék vele.

Mi lenne a legjobb módja ennek a pénznek a befektetésének? Ti mit csinálnátok ennyi idősen ezzel a pénzzel?

2023. júl. 1. 16:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

Ha kötekedni szeretném azt mondanám hogy egy tanfolyam nem tanít meg angolul, hónapok, évek kemény munkája kell, már csak az idő miatt is ami alatt minden leszivárog a megfelelő helyre, aztán mire még gyakorlatot is szerzel... de 20 millió nem kell rá az tény.

Szerintem bármilyen "szintlépős" tanfolyam azért megvan ígyis-úgyis pár millió, ha mindent beleszámítunk (tanfolyamok díja, kiesett munkaidő, tartalék az esetleges kezdő pozícióban való munka, gyakornokoskodás stb. idejére), de nem 20, az tény.

2023. júl. 3. 16:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyi idő egy motoros tanfolnyam (jogsi), de ha most elkezded, szerintem csak őszre lesz a jogsi a kezedben, akkor meg már minek motort venni egy hónapra, hogy utána 6 hónapig csak nézegesd.

Kezdd el a jogsit, a pénzt meg tedd be vagy államkötvénybe, vagy vegyél rajta Bitcoint. Most indult el újra az árfolyama felfele.

Ma 31 ezren jár.

2023. júl. 3. 20:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kitanulhatnál még egy szakmát a pénzből, 1 misiből már biztos kijön egy felkapott szakma, függően attól, hogy mit tanulsz jelenleg, mellé egy másikat is futárkodás helyett. Így dupla szakmával indulnál az életnek utána!
2023. júl. 3. 20:58
 14/19 anonim válasza:
motorozz ha szeretnél és valőban lehet vele pénzt keresni+nem kell többet tomegközlekedni:-)
2023. júl. 4. 17:07
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

"csinálnál 2 millió Ft-tal?"

Csinálnék egy vállalkozást és csinálnék vele belőle 10 milliót, vagy 20-at...

2023. júl. 7. 22:52
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
Ha szerinted csak így megy, akkor vegyél fel gyorsan 2 misi kölcsönt és csináld meg.... hisz kamatokkal is röhögve fogod visszafizetni.....
2023. júl. 7. 23:00
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan így megy, egy jó szakmával most is annyit keresel. Kitanulni és gyakorlatot szerezni pénzbe és időbe kerül. Aztán pedig jön vissza a beletett pénz.

2023. júl. 8. 12:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor meg miért nem csinálod, már rég milliomos lehetnél... :D
2023. júl. 8. 14:33
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Én megcsináltam, Németországban dolgozom 11 éve, kb. ennyi kellett az elinduláshoz, mint kérdezőnek.

A kérdés úgy szólt, mit csinálnék 18 évesen 2 millió forinttal. Ehhez adtam neki ötletet. De kérdező motort akar venni és motorozni akar, nem akar a jövőjébe fektetni.

2023. júl. 8. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!