Ha egy weboldal megszűnt ahonnan vásároltam egy terméket ami meghibásodott és garanciális hogyan tudnám vissza szerezni a pénzem?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vásároltam a 7mall.hu-ról egy terméket és időközben elromlott. Amikor írtam volna nekik levelet jött vissza a válasz hogy már nem él az email cím. Ekkor vettem észre hogy már a weboldaluk sem elérhető. Ilyenkor mit lehet tenni?2023. jún. 28. 14:34
1/3 anonim válasza:
Aki ilyen noname oldalakról vásárolja a kínai gagyit, az így jár.
2/3 A kérdező kommentje:
Micsoda segítő válasz! :D azért kár volt am felkelned! :D
2023. jún. 29. 14:21
3/3 anonim válasza:
Tévedsz.
Ez az év legfontosabb információja volt a számodra.
Csak megbízható, neves oldalakról vásárolunk. Alapszabály. Aki betartja, nem jár úgy, mint te...
Ha már nem fizetsz a tanításomért, legalább egy nagy betűs KÖSZÖNÖM illett volna.
Én a szabadidőmet áldozom azért, hogy nektek jobb legyen az életetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!