Ki használ Skrill fiókot fizikai illettve virtuális kártyát?
Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 18:22
11/30 anonim válasza:
Valami oldal, ahol skrillt tudok csinálni?
14/30 A kérdező kommentje:
Nekem az OTP bank elutasítja a Skrill számlára való feltöltést :( Az OTP app.ban megjelenik a jóváhagyás, meg is történik, majd a Skrill appban viszont mindig elutasítva üzenet fogad és vegyem fel a kapcsolatot a bankkal.
2023. júl. 9. 21:18
15/30 anonim válasza:
Mastercard kartya? Kivalasztottad a nongambling opciot?
16/30 A kérdező kommentje:
Mastercard premium. Ha ki van választva, akkor nem enged feltölteni, ha nincs kiválasztva, akkor engdett feltölteni, viszont így meg a bet365-n nem tudok befizetni vele :/
2023. júl. 10. 09:17
17/30 anonim válasza:
Kb mar 8 helyen leirtam. De akkor megegyszer.
Befiztsz nongamblinggel es atkuldod a havernak es o egybol vissza. Igy hasznalhato lesz gamblinge,kis veszteseggel. Ezt kiprobaltam mukodik.
Van aki azt mondja eleg ha veszel belole cryptot vagy atvaltod mqs penznemre majd vissza.. ezt nem probaltam.
18/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
"házon belül" megoldva. Huf-Eur odavissza váltás csináltam. Bet365 így már engedi a fizetéseket.
Kösözönöm!
2023. júl. 10. 09:56
19/30 anonim válasza:
Van olyan emner, aki nem kávézik (napi 3 egészségesebb, mint a kávé elhagyása)? Ez nekem új, mert soha nem találtkoztam olyan 25 feletti dolgozó emberrel, aki ne vedelte volna a kávét értelmiségiek közül.
20/30 anonim válasza:
18. Én úgy csinálom, hogy többet nyerek, mint a bet díja (2100), Otp befizet, kifizet 3 nap, csak -2 rongy. Mindig nyerek 8-10 ezret, abból 2 nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!