Ki használ Skrill fiókot fizikai illettve virtuális kártyát?
Az egyik legjobb es leggyorsabb modja a szerencsejateknak. Foleg most hogy jul 1tol a bankkartyakkal mar nem lehet majd nem magyar irodakhoz befizetni.
Nekem dijmentes a kartyas depo skrillre, dijentes onnan mondjuk unibetre, dijmentesen kerem le a nyeremenyt unibetrol skrillre es bar a kartyas kifizetesnek van dija a skrillen, az otp jol valtja vissza az eurot es igy az utobbi par honapban mindig par forinttal tobbet kaptam mint az inditott osszeg+dij.
Nem fogom magamat altatni es teged becsapni. Nem vagyok pluszban a szerencsejatekkal.
Viszont csak annyival jatszok amennyinek elvesztese nem jelent gondod. Semmilyen mas karos, agyat serkento szenvedelyem nincs, nem dohanyzom, nem iszom, nem kavezom. Nekem ez a szerencsejatek, de nem horror osszegekkel es nem minden nap.
Osszessegeben tehat minimalis minuszban vagyok de azert nyertem mar nagyobbat, pl 300k 60ftos teten nyerogepen, vagy fogadassal par 10kt.
Ha befizetek es ugy dontok, hogy kerek le belole mert mondjuk csinaltam par 10k pluszt akkor azt gond nelkul megoldom es 2 3ora alatt a skrillen onnan azonnal a bankszamlamon van.
5.
Nem is muszáj átküldeni bankszámlára, a Skrill kártyával is fizethetsz mert az is egy bankkártya
Az igy oke.
De itthon mindenkepp euros kartyat kapsz. Es ha ftos a fo penznemed akkor csak abbol tudsz levenni es kolteni. Es akkor ott az atvaltas, amit a skrill extra szarul csinal. Erdemes megnezni mennyit adnak egy euroert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!