Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A golden-farm.biz/ weboldal...

A golden-farm.biz/ weboldal mit nyer azzal, hogy kifizet pénzeket a játékosainak, akik csak annyit csinálnak, hogy begyűjtik a virtuális tojásokat, amelyeket játék pénzért vásárolt csirkék tojnak,és átváltják virtuális arannyá?

Figyelt kérdés

El nem tudom képzelni, hogy hol éri meg a weboldal üzemeltetőinek, hogy fizessenek ilyenért. Nehezen tudom elhinni, hogy annyian vásárolnának igazi pénzért játék pénzt (amivel csak a fenti műveletet tudod elvégezni), hogy megérné nekik fenntartani az oldalt? Vagy valamiféle kriptó átváltó szoftver áll mögötte?

Én pl. nem mernék egy ilyen oldalt létrehozni, mert nem valószínű, hogy azzal nyernék is bármit, de ez az oldal, a youtube videók alapján, rendesen fizet a játékosainak.

2022. júl. 5. 14:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!