Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Segítség a háztartásban?

Segítség a háztartásban?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és arra gondoltam hogy a nyári szünetben besegítenék a háztartásokban akinek nincs ideje (nyilván fizetésért). Amiket csinálnék: bevásárlás, főzés (akár több napra előre), takarítás, mosás, teregetés, hajtogatás esetleg kutyasétáltatás. Bébiszitterkedést nem vállalnék mert ebben még nincs tapasztalatom és túl nagy felelősség lenne (pl.kirántja magát a kezemből és kiugrik egy autó elé).

A kérdésem hogy szerintetek ha a város "gazdagabb" részein osztanék szórólapokat akkor lenne kereslet rá? És ilyen szolgáltatásért mennyit lehetne elkérni?

2023. jún. 13. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
A kutyasétáltatás sem jó ötlet, az is nagy felelősség.
2023. jún. 13. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
Hát, ha egy-két izgalmasabb szolgáltatás is felkerül a listára, akkor én nyitott lennék rá. :D
2023. jún. 13. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Ebből szerintem csak a takarítás / mosás a reális.

Aki meg tud fizetni valakit, hogy főzzön rá az tud rendelni is kaját, ami azért biztosabb. Bevásárlás már nem egy tétel, minden üzletlánc szállít házhoz másnapra, neten összeklikkelve.

2023. jún. 13. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Igen, feketén, azaz vállalkozói igazolvány nélkül végzett szolgáltatásokat végezni (és szórólapon hirdetni) mindig is érdemes, hisz a NAV kedveli ezt.
2023. jún. 13. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
3-as: tévedsz, aki tud eleget fizetni, az biztos nem rendelget valami gagyi kaját, a frissen fözött sokkal többet ér.
2023. jún. 13. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

5

Én azért elgondolkodnék, hogy melyik a "gagyibb", amit egy 17 éves lány főzócskézik neked otthon (és még az alapanyagot is meg kell hozzá venni) vagy ha egy normális étteremből rendelsz egy vacsorát (ami szintén frissen főtt, szóval nem értem miről beszélsz).

2023. jún. 13. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
Hatos, attól függ; ha az a lány esetleg tangában főzőcskézik, akkor az annyira nem rossz; persze, nem mindegy, hogy hogy néz ki az a lány. Persze, sokkal jobb, ha van már minimum 18 éves.
2023. jún. 13. 19:46
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

Ja, a tangában főzős verzióra tuti lenne kereslet. Akár főzés és tanga nélkül is.

:D

2023. jún. 13. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Itt nálunk a takarítás már 4000ft /óra megy. De te feltehetőleg nem itt laksz
2023. jún. 13. 20:02
 10/10 BeefEater ***** válasza:
30%

Nem tudom, hogy hol keresnéd pontosan, de ha jól csinálod szerintem lesz rá kereslet.

Saját tapasztalat: Hiába keresek takarítót itthonra, ha a nagyja után állhatok neki tovább takarítani. Aki meg alaposan csinálja ahhoz nehéz bekerülni.

Nem tudom, mennyit kérhetsz érte (külföldön élek), a szokásos tarifa itt kb a helyi minimálbér 150 - 200% -a (óránként számolva)

2023. jún. 14. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!