Mennyire nehéz megtanulni bánni egy másik ország fizetőeszközével?
Figyelt kérdés
Aki kiköltözött külföldre, mennyi idő alatt szokta meg?2023. jún. 2. 14:57
11/12 anonim válasza:
Angliában éltem és nekem a papírpénz elég hamar ment de az apróval voltak gondjaim. Emlékszem le kellett ülnöm és minden érmefajtát kipakoltam az asztalra és magoltam.. az alakjukat ,milyen minta van rajta hogy könnyebben és gyorsabban tudjak fizetni. Na ez nehéz volt kb 3hónap volt mire beleszoktam és simán ment mint az itthoni magyar pénzzel.
Maga az árérték arány megszokása is kb 3 hónap volt.
12/12 anonim válasza:
Ne számold át forintra, hanem gondolkozz ottani fejjel, úgy oedig pikk-pakk megtanulható.
De fontos hogy foeintra ne számold át, mert úgy nem tanulod meg az adott pénznem értékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!