Barmok legyünk, vagy szabadok?
A barom alatt most a birkát értem.
Vezetik be a digitális pénzt a rejtőzködők, vezetik ki a készpénzt és szüntetik meg a szabadságát az emberiségnek (egyelőre a hatalmuk alatt tartott Nyugat országaiban).
A szabadság mindennél fontosabb. Ezt biztosítja az anonim készpénzes vásárlás lehetősége. Védenünk kell a szabadságunkat!
Tegyünk a készpénz kivezetése ellen!
Hogyan? Fizessünk készpénzzel és követeljük ezen jogunk csorbíthatatlanságát! A globális áruházláncok fizető automatái és kasszái közül egyre többnél teszik elérhetetlenné a készpénzes fizetést.
Mi a véleményed erről?
Nem vagyok birka
Sokat fizetek kártyával
De igenis kell a készpénz és hogy miért?
Pl félre akarok tenni váratlan helyzetekre pl éves elszámoló villany víz gáz számla hogyha magasabb akkor legyen spórolt penz kifizetni
Nemvárt laptop telefon televízió mikró stb vásárlás
Ezekre jó ha van pénz félrerakva
És hogy miért készpénzben rakom félre?
Mert ha lekötöm meg a számlán gyűjtöm akkor a bank 0-24 ben zaklat hogy milyen kötvényt részvényt értékpapírt állampapírt biztosítást meg mi a kutyafarkát kéne vennem holott én csak félre akartam rakni lekötni nem várt helyzetekre
Na ezért van itthon készpénzben mert így nem cseszegetnek
#11 Ja és szépen elinflálódik a pénzed. Én letiltattam a bankomnál a marketing megkereséseket és láss csodát: nem zaklatnak.
De nyithatsz a MÁK-nál állampapír számlát, ott se zargatnak.
Aha, kérdező.
Ha te felügyelnéd a pénzeket akkor már rögtön jöhetne a készpénz kivezetése. Na te akkor fogjad be de nagyon gyorsan. Nem jövök vissza többet ehhez a kérdéshez.
Más helyeken pedig azt írkáljátok, hogy az aranyalap megszüntetése óta a készpénz csak papírcafat... Most már el kellene dönteni.
Végtelen mennyiségű papírcafat van forgalomban / elrejtve, kivonni sem lehet: mert a mégis kint maradt kisebb mennyiség egyre többet fog érni, továbbá vannak "helyi pénzek" is, az emberek ilyen intézkedés esetén nem a papírpénzeiket vennék elő, hanem a fegyvereiket...
DE, ez csak tipikus ijesztgetés: mi történhet, mert a csúnya nyugathoz tartozunk ? Nem vagy tE kőfideszes, hiszen fel sem tetted a kérdést, ez esetben Orbán HOGYAN MENNE SZEMBE A VILÁGGAL ???
"A rejtőzködők" - A pénzügyi rendszert NEM KÓDOLT ZSIDÓZÁSSAL KELL MEGREFORMÁLNI, fidesseskám !!!
#14: Kedves álmagyar anti-fidesseském, a pénz aranyalapja és a pénz papírcafat alakja két külön tulajdonsága a pénznek adott esetben. Az aranyfedezet a bármikori, kívánság szerinti aranyra cserélhetőségét jelenti az aranyfedezetű pénznek, legyen annak a megjelenési alakja bármilyen (mondjuk aranyérméket már nem szoktak aranyra cserélni). A pénz papírcafat megjelenési alakja (amely mellett kisebb címleteknél általában ott van a fémcafat is) kényelmi megoldás, sokkal könnyebb előállítani, nagyobb címleteket kezelni és ami fontosabb, a mögötte lévő esetleges aranyfedezet jobban védhető trezorokban.
Nem a papír/fém megjelenési formát védem, hanem a kizárólagos digitális formát és az azzal járó személyhez, tranzakcióhoz kötöttséget (titkos kezelhetőség kiiktatását) ellenzem, mert ezzel csökken a lehetőségek halmaza, a szabadságunk tere, nem adhatunk titkos borravalót, hálapénzt, nem lehet végezni az adócsalást, nem lehet titokban trillió dollárnyi vagyonokat felhalmozni, titokban tiltott árut venni. A digitális pénz sérülékenyebb, könnyebb manipulálni (letiltani, csökkenteni), DE a legnagyobb gond vele az új istenlétrejövetel lehetősége: a Világ összes digitális pénzét EGYETLEN személy felügyelheti, manipulálhatja, uralhatja ezáltal az emberiséget (Lásd WO 2020060606 US patent). A készpénznél annak elosztottsága, adminisztrálatlanságának/személyhez kötöttségének hiánya miatt ezt nem lehet megtenni.
"az emberek ilyen intézkedés esetén nem a papírpénzeiket vennék elő, hanem a fegyvereiket..." - az istenszerepre törők is jól látják ezt, ezért az emberek tudta nélkül, kész helyzet elé állítva a társadalmat akarják kivitelezni a készpénz kivonását. HÁNY fegyver dördült el a SPAR áruházakban, amikor a fizető automaták egy részénél megvonták a készpénzhasználat lehetőségét? Ezek az első lépések, de már ennél tovább mentek.
A készpénz kivezetése csak nagyon távolról érinti a fidesst, Orbánt. Orbán csak a Nyugat egy részével megy szembe, a Kelettel, Déllel nem. Akarom mondani, a TÖBBSÉGGEL nem. Ha demokrácia lenne a Földön, egyetlen szavazással el lehetne tüntetni a rejtőzködő krőzusok hatalmát. DE NINCS DEMOKRÁCIA.
Nagyon nagy hiba minden Zs-t egy kalap alá venni. A rejtőzködés is érthető a történelmi események ismeretében. De a korreláció a rejtőzködő krőzusokkal majdnem 100%-os. De engem még a gazdagságuk sem zavar, csak a szándékaik, ami szembe megy az élni és élni hagyni elvárással.
És nem csak engem zavar. Még legalább 7 milliárd embert.
"Nem a papír/fém megjelenési formát védem, hanem a kizárólagos digitális formát és az azzal járó személyhez, tranzakcióhoz kötöttséget (titkos kezelhetőség kiiktatását)"
Na, az ilyet az szokta hangoztatni, aki sír, hogy "jaj, nem adott a bank hitelt, mert a számlámon látszik, hogy tippmixezek"
"nem adhatunk titkos borravalót"
Miért kell titkosnak lennie?
"hálapénzt"
Ez meg egy megvetendő dolog.
"nem lehet végezni az adócsalást"
Miért, te szoktál?
"nem lehet titokban trillió dollárnyi vagyonokat felhalmozni"
Nyugodt lehetsz, akinek trillió dollárja van, az NEM készpénzben tartja.
"titokban tiltott árut venni"
Megint csak törvénysértés.
Tehát akkor még egyszer: miért is kell annyira a készpénz?
"A készpénznél annak elosztottsága, adminisztrálatlanságának/személyhez kötöttségének hiánya miatt ezt nem lehet megtenni."
Pontosan ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik a kriptopénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!