Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a két választásunk van!
Ki melyiket akarja választani és miért ?
Isten és Jézus Krisztus: Szabadság.
Sátán: rabság.
Én Istent választom!
Az 1 jól mondta. :D
Amúgy nem úgy van, hogy Isten SZOLGÁLNI? :D
Én a szabadságot választom, de nem Istent és Jézust.
Ez elég buta leegyszerűsítése a kérdésnek...
A világ nem ennyire fehér és fekete.
Egészen jól megválaszolja ezt a kérdést:
Az időzítés lemaradt... na sebaj, talán még valaki kedvet kap az egészhez... de a monológ itt kezdődik:
Igaz,ez egy leegyszerűsítése az élet kérdéseinek,de igaz.
Gondolj bele!
Én szabad vagyok heroint fecskendezni magamba,de nem teszem,mert szabad akarok maradni.
Mit gondolsz szabad-e heroin nélkül élni annak,aki rendszeresen használja azt?
Szia
Attól függ, milyen szabadságra gondolsz. Mert nem csak szabadság létezik, szabadosság is(amikor azt tesz az ember amit csak akar), ami messze nem ugyan az...
De! Mit mondhatunk a hazugságok és a megtévesztés okozta rabszolgaságról? Jézus Krisztus biztosít minket, hogy ebből a rabságból is ki lehet szabadulni. „Ha megmaradtok a szavamban — mondta —, valóban a tanítványaim vagytok, és megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz titeket” János 8:31, 32. Abban az időben, amikor Jézus ezeket a szavakat mondta, sok hallgatóját a farizeusok hagyományainak merev szabályai tartották fogságban. Jézus a következőket mondta napjainak vallási vezetőiről: „Nehéz terheket kötöznek egybe és raknak az emberek vállára, de ők maguk az ujjukkal sem akarják azokat megmozdítani” Máté 23:4. Jézus tanításai megszabadították az embereket ebből a rabságból. Jézus felfedte a vallási hazugságokat, sőt rámutatott, hogy honnan származnak ezek a hazugságok (itt olvashatod a zavait:János 8:44). Emellett az igazságot is elmondta, egyértelművé téve Istennek az emberiséggel szemben támasztott ésszerű kívánalmait (ez a szabadság útja:Máté 11:28–30).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!